Αρχική Νέα Café Mé: Μé 3 νέα καταστήματα σύντομα στην Κύπρο

Café Mé: Μé 3 νέα καταστήματα σύντομα στην Κύπρο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με συνταγή ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα τα Café Mé διαθέτουν συνδυασμό παροχών, σύγχρονο concept και χαμηλό κόστος επένδυσης (χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις επί του τζίρου) που τα καθιστούν ξεχωριστή και συμφέρουσα επιλογή franchise.

Έχοντας ως αφετηρία τη Λάρισα τα Café Mé μέχρι σήμερα έχουν αναπτυχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πρόσφατα στην Κύπρο (14 συνολικά). Ήδη το πρώτο κατάστημα Café Mé σερβίρει τα εξαιρετικής ποιότητας ροφήματα, σάντουιτς και σφολιατοειδή στην Πόλη Χρυσοχούς και αναμένονται άμεσα ακόμη 2 σε Πάφο και Λάρνακα.

Η πρόταση των “Café Mé” φέρνει στην αγορά του franchising το design street café με πολύ προσιτές τιμές. Όπως εξηγεί ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής της αλυσίδας «Τα καταστήματα μας ταιριάζουν απόλυτα στην τάση των street café. Έχουν υπολογισμένα λειτουργικά, σύγχρονες παροχές και υψηλή ποιότητα καφέ και snacks. Απευθύνονται στον έξυπνο επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει σε κάτι νέο και κερδοφόρο με προοπτική να αναπτυχθεί περισσότερο».

Η πρόταση των “Café Mé” φέρνει στην αγορά του franchising το design street café με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Όπως εξηγεί ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής της αλυσίδας «Τα καταστήματά μας ταιριάζουν απόλυτα στη νέα τάση των street café. Έχουν λογικά λειτουργικά, σύγχρονες παροχές και υψηλή ποιότητα καφέ και snacks. Απευθύνονται στον έξυπνο επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει σε κάτι καλαίσθητο, επικερδές και με προοπτική ανάπτυξης».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ