Αρχική Νέα Café Femenino: To ολοκληρωμένο speciality coffee store με «ταυτότητα»

Café Femenino: To ολοκληρωμένο speciality coffee store με «ταυτότητα»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Café Femenino είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα coffee store. Είναι ένα conceptual purpose driven 5th wave coffee shop που δίνει έμφαση στους speciality καφέδες. Είναι το πρώτο κατάστημα καφέ παγκοσμίως, το οποίο αφηγείται, τιμά και προβάλλει την ιστορία των γυναικών που εργάζονται σκληρά πίσω από κάθε κούπα καφέ που εμείς απολαμβάνουμε.

Λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στην Κηφισιά και ήδη, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού για τους ποιοτικούς του καφέδες και τη μακρά του ιστορία!

cafe-femenino-franchise-speciality

Εδώ, ο καφές έχει την τιμητική του! Όλοι οι καφέδες του Café Femenino κατατάσσονται σε Speciality με τα διεθνή πρότυπα SCA και με βαθμολογίες πάνω από 87 πόντους. ‘Ολοι είναι Arabica -αυτό ισχύει τόσο στα single origin όσο και στα blends του. Η συγκομιδή γίνεται πάντα κι αποκλειστικά με Hand picking. Οι καφέδες μαζεύονται από τις εκπαιδευμένες γυναίκες μόνο την κατάλληλη στιγμή που είναι απόλυτα ώριμα τα Coffee Cherries.

Επειδή προέρχονται από υψηλά υψόμετρα, με μεγάλες διαφοροποιήσεις θερμοκρασίας μεταξύ ημέρας και νύχτας, τα coffee beans ωριμάζουν αργά και σταδιακά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσωτερικά στους κόκκους περισσότερα σάκχαρα κι επιθυμητά οξέα, δίνοντας περισσότερα αρώματα και γλυκιά ισορροπημένη οξύτητα, χαρακτηριστικό των ποιοτικότερων καφέδων Arabica, διεθνώς.

cafe-femenino-speciality-coffee-fans

Όμως, τα ποιοτικά προϊόντα, από μόνα τους δεν αρκούν. Η επιτυχία του Café Femenino προκύπτει από τον συνδυασμό πολλών παραγόντων. Η ατμόσφαιρα που εκπέμπει το κατάστημα, μεταφέροντας τον πελάτη στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρά το brand με το κοινό, οι ενέργειες marketing σύμφωνα με τις οποίες επικοινωνούντα οι αξίες του brand, η κοινωνική προσφορά, όλα αυτά δημιουργούν εν τέλει ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα του brand και κατ’ επέκταση τη φήμη των νέων franchise καταστημάτων.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ο κλάδος της καφεστίασης κι αναζητάς το επόμενο επιχειρηματικό σου βήμα, έλα στην οικογένεια του Café Femenino. Στην οικογένεια που διαθέτει 70+ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, σε εκείνη που ξέρει πώς να σε υποστηρίξει, ώστε να φτάσεις στην κορυφή. Επίλεξε το brand για το οποίο νιώθεις υπερήφανος. Το ανερχόμενο brand που κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές για τις αξίες και τα μηνύματα που επικοινωνεί!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAFÉ FEMENINO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ