Αρχική Νέα Café Femenino: Ο ποιοτικός καφές βρήκε σπίτι

Café Femenino: Ο ποιοτικός καφές βρήκε σπίτι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Café Femenino είναι το concept franchise στο οποίο ο ποιοτικός καφές βρήκε σπίτι. Αρχικά, το Café Femenino εισάγει τους σπόρους απευθείας από τις παραγωγούς, από φάρμες της Λ.

Αμερικής και της Αφρικής, με τη σφραγίδα της Organic Products Trading Company. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει σταθερές προμήθειες speciality coffees κι έτσι ο υποψήφιος franchisee γνωρίζει από την αρχή ότι θα διαθέτει απρόσκοπτα επάρκεια σε καφέ, ειδικά τώρα που οι συνθήκες αδιασάλευτων προμηθειών αλλάζουν ριζικά.

cafe-femenino-speciality-coffee

Καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας και διανομής

Η εξαιρετική ποιότητα καφέ δεν σταματά στην εισαγωγή του σπόρου. Το Café Femenino διασφαλίζει ότι ο καφές ψήνεται, καβουρδίζεται και πακετάρεται σε άριστες συνθήκες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και πηγαίνει απευθείας στο κατάστημα έτοιμος να κοπεί και να δοθεί στον επισκέπτη. Με το ολοκληρωμένο σύστημα διάθεσης του καφέ από το Café Femenino, ο franchisee κερδίζει από την καθετοποιημένη παραγωγή και είναι σίγουρος για τη σταθερή ποιότητα του καφέ που προσφέρει.

cafe-femenino-franchise-viodiaspomenes-kapsoules-espresso

Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις καλό καφέ

Το Café Femenino φέρνει το ταξίδι της ανακάλυψης του ποιοτικού καφέ μπροστά στον επισκέπτη. Η βασική αρχή είναι ότι ο καθένας που αγαπά τον καφέ μέσα στην ημέρα του, πρέπει να μπορεί να τον γευτεί όπως του αρέσει. Για το σκοπό αυτό προσφέρει συχνά ταξίδια ανακάλυψης του καφέ, μέσα από τα προϊόντα του: τα δύο χαρμάνια ροής και τις ποικιλίες από κάθε χώρα. Ο επισκέπτης του Café Femenino έχει επιλογές σε πολλές μορφές (σπόρος, αλεσμένος καφές, κάψουλες) αν είναι φαν του home making καφέ, ενώ όλες οι ποικιλίες είναι πάντα διαθέσιμες από τους εξειδικευμένους baristi για να τις απολαύσει κανείς επί τόπου ή take away ακόμα και μέσω delivery.

 
Η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο προσκήνιο

Το Café Femenino είναι το concept franchise που δημιουργεί την οικογένεια του Café Femenino. Η ομάδα του Café Femenino, οι συνεργάτες και οι επισκέπτες των καταστημάτων είναι η οικογένεια που έχει τις ίδιες αξίες, την ίδια φιλοσοφία. Με αυτόν τον τρόπο χτίζει και σταθερή σχέση η οποία βασίζεται στην ποιότητα και την ειλικρίνεια. Το κατάστημα του Café Femenino είναι ένας ιδανικός προορισμός για τον οποίο κανείς θα παρακάμψει την καθημερινή του ρουτίνα, αλλά και θα το κάνει σημείο συνάντησης, γιατί εκεί θα βρει τον ποιοτικό καφέ που αναζητά.

cafe-femenino-franchise-speciality-coffee-store

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAFÉ FEMENINO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ