Αρχική Νέα Café Femenino Greece: Βραβείο από την Rakuten Viber!

Café Femenino Greece: Βραβείο από την Rakuten Viber!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Café Femenino Greece, το πρωτόγνωρο concept στον κλάδο της καφεστίασης, κέρδισε το τρίτο βραβείο στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που διοργάνωσαν η Womanitee, η Rakuten Viber και η Enneas.gr.

To Café Femenino Greece το οποίο έχει σκοπό να φέρει θετική αλλαγή στην αγορά του καφέ ενδυναμώνοντας τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, αναγνωρίζεται έτσι για την κοινωνική ευθύνη που διατρέχει το όραμα και τις πρακτικές του σε μια δυναμική αγορά.

Το πλεονέκτημα του Café Femenino Greece είναι ότι φέρνει στην Ευρώπη ένα σύστημα επιβράβευσης και ενδυνάμωσης κατευθείαν από γυναίκες παραγωγούς καφέ προς τους καταναλωτές.

Το ταξίδι στον κόσμο του καφέ για το Café Femenino ξεκινά από τις παραγωγούς προς τους καταναλωτές και η ομάδα πίσω από κάθε κατάστημα Café Femenino έχει στόχο να δώσει αυτή την εμπειρία ταξιδιού στον κάθε φιλοξενούμενο.

Τι διαφορετικό προσφέρει το Café Femenino Greece

Το Café Femenino είναι το μόνο fifthway café concept που έχει ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης, από τη συλλογή του σπόρου μέχρι την κούπα του φιλοξενούμενου στο κατάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται και η διαρκής επάρκεια σε speciality coffee beans από μικρές φάρμες 9 διαφορετικών χωρών της Λ. Αμερικής και της Αφρικής.

Το προϊοντικό μείγμα του Café Femenino περιλαμβάνει vegan και όχι μόνο λιχουδιές, non sugar snacks, bio τσάι και προϊόντα από όλες τις χώρες παραγωγής καφέ που συνεργάζονται με το Café Femenino Foundation. Σκοπός είναι η αυθεντική εμπειρία ταξιδιού και γευσιγνωσίας του φιλοξενούμενου, στο Café Femenino.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAFÉ FEMENINO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ