Αρχική Νέα Café Femenino: Αξίες που δημιουργούν κοινότητα

Café Femenino: Αξίες που δημιουργούν κοινότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Café Femenino, το πρώτο street café, το οποίο συμβάλλει στη γυναικεία ενδυνάμωση και ταυτόχρονα στη αλλαγή κουλτούρας της αγοράς του καφέ συνεχίζει να προσελκύει πιστούς φίλους και να δημιουργεί μια κοινότητα βασισμένη στις αξίες του.

  

Νέα κουλτούρα σημαίνει δύναμη

Η κουλτούρα του Café Femenino βασίζεται στη συμπερίληψη. Όπως αναφέρουν οι συνιδρύτριες του Café Femenino, Κλαίρη Κατσίβελα και Μαριλένα Κουΐδου.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα. Ο καθένας από εμάς έχει κάποια προτερήματα και δουλεύομε. Σε αυτή την ομάδα θέλουμε και άνδρες και γυναίκες! Θέλουμε και ιδέες, οι οποίες να είναι υλοποιήσιμες. Θέλουμε μια συμπερίληψη και των ανδρών και των γυναικών και μια γενικότερη αλλαγή της νοοτροπίας.

cafe-femenino-franchisors

Η κουλτούρα που προωθεί το Café Femenino είναι το ισχυρό στοιχείο διαφοροποίησης από κάθε άλλη ιδέα street café που υπάρχει σήμερα.

Μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις ευαισθητοποίησης, οι οποίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του επιχειρηματικού σχεδίου του Café Femenino, δημιουργείται μια ειδική σχέση με το κοινό που επισκέπτεται το κατάστημα.

Η δύναμη του Café Femenino είναι ότι αποτελεί ένα μαγαζί-προορισμό στο οποίο ο καταναλωτής θα λοξοδρομήσει από την πεπατημένη πορεία του για να αγοράσει τον καφέ με τον οποίο ταυτίζεται πιο πολύ και σε γεύση και σε ποιότητα και σε κουλτούρα με τα δικά του θέλω.

cafe-femenino-franchise-viodiaspomenes-kapsoules-espresso

Ταυτόχρονα, οι υπηρεσίες που παρέχει (π.χ. eco-delivery με χρήση ποδηλάτου για τις κοντινές αποστάσεις) συμπληρώνουν τα στοιχεία για τη δημιουργία μιας ισχυρής κοινότητας πιστών φίλων που όλο και μεγαλώνει!

Η κοινότητα του Café Femenino χτίζεται καθημερινά από:

  • Αγάπη για τον καλό, υψηλής ποιότητα καφέ.
  • Μαγεία για το ταξίδι της γευστικής ανακάλυψης
  • Ενσυναίσθηση γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος
  • Νοοτροπία μιας ανοιχτής αγοράς με ευκαιρίες για όλους

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα ενδυνάμωσης;

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης του Café Femenino είναι απλό και αποτελεσματικό στη λειτουργία του, αφού είναι δοκιμασμένο σε διεθνές επίπεδο, από το Café Femenino Foundation. Κάθε φλιτζάνι που αγοράζει κανείς από το Café Femenino ενισχύει τις δράσεις του Café Femenino Greece με δύο τρόπους. Το ποσό των 0,025€ ανά φλιτζάνι διατίθενται στις γυναίκες παραγωγούς καφέ από 9 διαφορετικές χώρες, για έργα υποδομής και διάφορες ανάγκες τους. Αντίστοιχα, το ίδιο ποσό των 0,025€ δίνεται στο ίδρυμα MeXOXO. Το ίδρυμα MeXOXO είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που υποστηρίζει την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών στο Μεξικό, τις ΗΠΑ, το Νεπάλ, την Λιβερία και την Ελλάδα μέσω εκπαιδευτικών δράσεων με θέμα την επιχειρηματικότητα.

cafe-femenino-paragogoi-kafe1

Οπότε, η πρακτική λύση που δίνει το Café Femenino, να διαμοιράζεται ένα ποσό από τα κέρδη του για την ενίσχυση δράσεων που είναι βασισμένες στη φιλοσοφία και τις αρχές του είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το κοινό, αφού σχετίζεται άμεσα με τις δράσεις αυτές και η διαφάνεια τους ενισχύει την αξιοπιστία.

Το Café Femenino είναι μια ξεκάθαρη επιχειρηματική πρόταση με διαφανή κόστη, διαφανείς διαδικασίες επιβράβευσης, δυναμική κουλτούρα και διαυγή ταυτότητα. Είναι το ιδανικό για τον franchisee που σκέφτεται το μέλλον και την υγιή επιχειρηματικότητα της επόμενης δεκαετίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAFÉ FEMENINO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ