Αρχική Νέα Burgers and More… στο Hot Hot

Burgers and More… στο Hot Hot

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Νέες εκπλήξεις πάντα γευστικές και απολαυστικές περιμένουν τους φίλους και fans των καταστημάτων της επιτυχημένης αλυσίδας Hot Hot Burger Bar.

Η νέα και πολλά υποσχόμενη γεύση ακούει στο όνομα Feelgood burgers.

Πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων burger το οποίο περιλαμβάνει ένα λαχταριστό ψωμί, ζουμερό μπιφτέκι, μπέικον, αυγό με πολλές homemade πατάτες και 3 sauces. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουν προστεθεί νέες γλυκές γεύσεις και επιδόρπια όπως το cheesecake και το choco cheesecake, ενώ έχει ξεκινήσει και μια νέα σειρά με σάντουιτς, όπως το club sandwich και το American toast.

Τα νέα προϊόντα είναι εδώ και περιμένουν το κοινό σε όλα τα καταστήματα Hot Hot Burger Bar για ένα νόστιμο, ποιοτικό και συνάμα οικονομικό γεύμα. Με την επιχειρηματική του πρόταση που συνδυάζει 3 κέντρα κερδοφορίας -sit in, take away, delivery- και με 24ωρο μοντέλο λειτουργίας το Hot Hot έχει γίνει η fast good επιλογή σε μια αγορά με υψηλή ζήτηση.

Με αυθεντικές γεύσεις, value for money προϊόντα, μοναδικό design και μουσικές επιλογές που μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, τα Hot Hot έχουν καθιερωθεί ως το πρώτο δίκτυο burger bar στην Ελληνική αγορά με διεθνείς προεκτάσεις. Το Hot Hot Burger Bar προσφέροντας μια αυθεντική ολοκληρωμένη εμπειρία έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον κλάδο της ποιοτικής «γρήγορης» εστίασης.

Με αποδεδειγμένη επιτυχία και φανατικό κοινό δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους franchisees να ενταχθούν σε ένα δίκτυο με αποδεδειγμένα υψηλές πωλήσεις και μοναδική κερδοφορία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι franchisees του  ΗΟΤ ΗΟΤ BURGER αρχικά αγάπησαν το concept ως πελάτες και στη συνέχεια αποφάσισαν να «τρέξουν» το δικό τους κατάστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ