Αρχική Νέα Bufala Gelato: φρεσκάδα και καινοτομία με ταυτότητα

Bufala Gelato: φρεσκάδα και καινοτομία με ταυτότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Φρέσκο παγωτό ημέρας, χειροποίητα προϊόντα και υψηλή ποιότητα. Χάρη στην καινοτομία που την χαρακτηρίζει, η Bufala Gelato κερδίζει διαρκώς φανατικούς φίλους και δημιουργεί μια νέα εμπειρία στην αγορά του παγωτού και των γλυκών απολαύσεων.

Με 24 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εστίασης, το brand από τη Θεσσαλονίκη που μετράει ήδη 3 καταστήματα στην Αθήνα και τη συμπρωτεύουσα, δημιούργησε ένα concept διαφορετικό από τα άλλα. Στους διαδραστικούς χώρους της αλυσίδας βρίσκει κανείς έναν «παγωμένο» παράδεισο, όπου τα πάντα φτιάχνονται στο εργαστήριο του κάθε καταστήματος καθημερινά. Από παγωτό με βουβαλίσιο ή αγελαδινό γάλα, μέχρι αφράτες βάφλες και τραγανά χωνάκια παγωτού, η Bufala Gelato προσφέρει ολόφρεσκα, χειροποίητα προϊόντα που ξεχωρίζουν…από την πρώτη μπουκιά.

Στους τόνους του κίτρινου, του μαύρου και του λευκού, η σύγχρονη gelateria με το βιομηχανικό ύφος προσκαλεί τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και γνωρίζοντας την ποιοτική διάσταση του παγωτού. Σκοπός των ιδρυτών είναι η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος με χαμογελαστή εξυπηρέτηση, όπου η κάθε επίσκεψη είναι γιορτή! Έτσι, οι πελάτες της Bufala Gelato φεύγουν πάντα γεμάτοι και οι συνεργάτες της βγαίνουν διαχρονικά κερδισμένοι.

Με στόχο τη διαρκή ικανοποίηση των γευστικών και διατροφικών αναγκών του κοινού, η Bufala Gelato επενδύει σταθερά στην καινοτομία, προσελκύοντας νέους πιστούς φίλους. Πέρα από το πλούσιο κωδικολόγιο και την παρουσίαση του μαστιχωτού παγωτού με βουβαλίσιο γάλα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά vegan και healthy παγωτών που απευθύνονται σε μια ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών.

Και οι καινοτομίες δεν απευθύνονται μόνο στο κοινό! Η Bufala Gelato, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους συνεργάτες της ξεχωρίζει και στον τρόπο διαχείρισης του παγωτού. Δηλαδή, κάθε κατάστημα μπορεί να παράγει καθημερινά φρέσκο παγωτό ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων.

Με ολοκληρωμένη ταυτότητα, διαφοροποιημένο προϊοντικό μείγμα και διαφορετικούς τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, το franchise της Bufala Gelato αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.

Γνωρίστε την πρόταση franchise της Bufala Gelato εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ