Αρχική Νέα Bueno Crepa: Ομάδα που «κερδίζει» τους πελάτες!

Bueno Crepa: Ομάδα που «κερδίζει» τους πελάτες!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο Bueno Crepa, η ομάδα του προσωπικού ξέρει να κάνει ακριβώς ό,τι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τον πελάτη που θα παραλάβει την κρέπα του.

Καθώς φτάνεις σε ένα από τα καταστήματα  βλέπεις μια μεγάλη ομάδα κόσμου να περιμένει να απολαύσει την αγαπημένη του και μοναδική Bueno κρέπα, δια χειρός της πιο εκλεκτής ομάδας! Η αναμονή για να φτάσεις στο κέντρο της απόλαυσης μπορεί να είναι μικρή αλλά φαντάζει αιώνας καθώς, η μυρωδιά της ζύμης και όλων των υλικών, κατακλύζει τον χώρο, φτάνοντας μέχρι έξω «καλώντας» μέσα περαστικούς και μη.

Η ομάδα του προσωπικού αντιμετωπίζει το φύλλο της κρέπας σαν έναν καμβά που ετοιμάζεται να «δεχτεί» το αποτέλεσμα της φαντασίας και της λαχτάρας του δημιουργού ή του πελάτη! Την ώρα που η πείνα και η αναμονή χτυπάνε κόκκινο, το πάντα ευγενικό και φιλικό προσωπικό, είναι εκεί για να γνωρίσει ουσιαστικά τον πελάτη του. Να μάθει τις προτιμήσεις του, να του προτείνει νέες γεύσεις, να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν χτίζοντας γερές σχέσεις. Οι ανθρώπινες σχέσεις για το Bueno Crepa είναι το Α και το Ω. Μέσα στην τρέλα της σύγχρονης πόλης, το Bueno Crepa είναι η όαση που φέρνει κοντά τους ανθρώπους, με κοινό μυστικό, την λατρεία τους για την κρέπα.

Bueno Crepa-franchise

H ξεχωριστή επικοινωνία που έχει το προσωπικό του Bueno Crepa με το κοινό του, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία που εξυπηρετούν στην επαναληψιμότητα των πελατών και έχει κάνει το Bueno Crepa αναπόσπαστο μέρος της βόλτας των ανθρώπων της κάθε περιοχής που δραστηριοποιείται.

Έχοντας στους ώμους του πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας, με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει στην Κηφισιά το 2012, το Bueno Crepa έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή κοινότητα γύρω από την κρέπα θέτοντας νέες βάσεις στα όσα ξέραμε μέχρι πρότινος. Με διαρκή διάθεση για καινοτομία και εξωστρέφεια, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την εξέλιξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αποτέλεσμα, το δεύτερο εταιρικό κατάστημα στο Περιστέρι και το πρώτο κατάστημα franchise στο Γαλάτσι. Η συνέχεια αναμένεται μακρά και εντυπωσιακή με στόχο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο και ισχυρό δίκτυο Bueno Crepa που θα μοιράζει χαμόγελα και πεντανόστιμες γεύσεις σε όλο τον κόσμο της Πρωτεύουσας κι ακόμα παραπέρα!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Bueno Crepa

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ