Αρχική Νέα Bueno Crepa: Επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί στην επιτυχία!

Bueno Crepa: Επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί στην επιτυχία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αν ψάχνεις μια επιχειρηματική πρόταση που θα σου προσφέρει υψηλές αποδόσεις από την πρώτη μέρα και παράλληλα θα κάνει το κατάστημά σου, το επόμενο στέκι της γειτονιάς, τότε μην ψάχνεις άλλο! Το Bueno Crepa είναι εδώ για εσένα που θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε μια από τις πιο δυνατές αγορές με εξαιρετική απήχηση στην Ελλάδα αλλά και Παγκοσμίως!

Το Bueno Crepa διαθέτει μυστική artisanal τεχνική για το μείγμα της κρέπας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής του πρότασης. Το μείγμα, παράγεται καθημερινά από αγνά και φρέσκα υλικά, στο ειδικό παρασκευαστήριο που διαθέτει η εταιρεία έτσι ώστε να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη κρέπα κυκλοφορεί στην πόλη! Η «συνταγή» της επιτυχίας» μένει κρυφή και γι’ αυτό το λόγο δύσκολα μπορεί να αντιγραφεί!

Πρόκειται για ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης καθώς η κρέπα έχει διαχρονικά ένα φανατικό κοινό που την προτιμάει και την επιλέγει μέσα στην ημέρα του! Με μια βόλτα στην πλατεία θα δεις μικρά παιδάκια, ζευγάρια, παρέες φίλων, να κρατούν και να απολαμβάνουν γλυκές ή αλμυρές κρέπες, οι οποίες γίνονται μέρος της βόλτας τους και των στιγμών τους! Λόγω του προϊοντικού μείγματος το οποίο μπορεί να καλύψει από το πρωινό μέχρι και το βραδινό γεύμα, ανάλογα με τα υλικά και της προτιμήσεις του πελάτη, η επίσκεψη στο Bueno Crepa γίνεται αναπόσπαστο μέρος στην καθημερινότητα των πελατών του, οι οποίοι κάθε φορά δοκιμάζουν μια ξεχωριστή Bueno εμπειρία!

Πέρα από την πιο απολαυστική κρέπα της πόλης, το Bueno Crepa αποτελεί στέκι για τη γειτονιά και τους ανθρώπους της. Όποια στιγμή της ημέρας και αν το επισκεφθείς, σίγουρα θα βρεις κάποιον γνωστό να περιμένει να απολαύσει την αγαπημένη του κρέπα, φτιαγμένη από τα χέρια ειδικών. Σε όποια περιοχή και αν δραστηριοποιηθεί, γίνεται σημείο συνάντησης και στέκι! Τα τρία μέχρι στιγμής καταστήματα του δικτύου σε Κηφισιά, Περιστέρι και Γαλάτσι, έχουν γίνει τα πιο δυνατά σημεία της πόλης όπου μπορείς να δοκιμάσεις τις πιο αυθεντικές κρέπες!

Επίσης, διαθέτει τόσα χρόνια τους ίδιους σταθερούς και έμπιστους συνεργάτες και προμηθευτές, οι οποίοι εξασφαλίζουν την άρτια ποιότητα όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται. Σε μια περίοδο όπου η μια κρίση διαδέχεται την άλλη, η παρουσία αξιόπιστων συνεργατών που διασφαλίζουν τόσο την αμείωτη ποιότητα όσο και την αγνότητα των υλικών και των πρώτων υλών, είναι σημαντικό κίνητρο για δραστηριοποίηση και εξέλιξη και συνεχή επιτυχία.

Η επιχειρηματική πρόταση του Bueno Crepa προσφέρει στον συνεργάτη franchisee μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει αισθητά από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, του εξασφαλίζουν μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με ένα low budget και συνάμα απόλυτα κερδοφόρο concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Bueno Crepa

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ