Αρχική Νέα Bubblegun: Η μόδα στην πιο σύγχρονη μορφή της
Bubblegun: Η μόδα στην πιο σύγχρονη μορφή της

Bubblegun: Η μόδα στην πιο σύγχρονη μορφή της

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όταν δύο δημιουργικές γυναίκες με όραμα, η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη ένωσαν τις δυνάμεις τους, γεννήθηκε η Bubblegun, ένα επαναστατικό concept στον χώρο της νεανικής, γυναικείας ένδυσης στην Ελλάδα. Η Bubblegun ξεκίνησε ως e-shop και πολύ σύντομα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με το πρώτο φυσικό κατάστημα να δημιουργεί αίσθηση με την εμφάνισή του, τον Νοέμβριο του 2021 στην οδό Προξένου Κορομηλά 29, στη Θεσσαλονίκη.

Bubblegun_Outfits

Το Instagram φαινόμενο

Με πιστούς ακόλουθους στο Instagram που ανέρχονται στους 275.000 το 2023, η Bubblegun έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή fashion brands στην Ελλάδα. Οι επιχειρηματίες, influencers και ιδρύτριες Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσσαρη, έχουν εμφυσήσει τη δική τους, προσωπική πινελιά και μοντέρνα αισθητική στη Bubblegun, η οποία απηχεί σε ένα ευρύ και δυναμικό κοινό. Με αυτόν τον τρόπο, ο νέος συνεργάτης επωφελείται από την πιστή και εδραιωμένη βάση πελατολογίου, καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής στην κοινότητα των #bubblegungirls, που ακολουθεί πιστά το brand για τις στυλιστικές του επιλογές.

Bubblegun_Branding

Με έμφαση στην ποιότητα και τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, η Bubblegun προσφέρει μια πλατφόρμα για επίδοξους επιχειρηματίες να ευδοκιμήσουν στη βιομηχανία ένδυσης.

Η επανάσταση στο χώρο της μόδας

Με επίκεντρο τη σύγχρονη δυναμική γυναίκα, που δεν φοβάται να εκφράσει την

προσωπικότητά της μέσω του στυλ της, η Bubblegun ενημερώνει διαρκώς τις συλλογές της με μοναδικά κομμάτια: Από statement tops, μοντέρνα φορέματα και 2 piece sets, μια μεγάλη ποικιλία από μαγιό, ολόσωμες φόρμες και εντυπωσιακά παντελόνια, στον κόσμο της Bubblegun υπάρχει κάτι για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα! Το αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο, προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα ένταξης σε ένα διαφοροποιημένο fashion concept, που επιτυγχάνει υψηλή κερδοφορία, αποδοτικότητα και ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο χαρακτηρίζεται από:

  • Ισχυρό brand name με πιστό κοινό, που συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα.
  • Κερδοφορία και ταχεία απόσβεση της αρχικής επένδυσης.
  • Ανακατεύθυνση των πελατών με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα ταχύτερη κυκλοφορία του εμπορεύματος.
  • Ποικιλία προϊόντων γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες.
  • Δοκιμασμένη και αποτελεσματική omnichannel στρατηγική marketing.
  • Μοναδικό και εξατομικευμένο service etiquette, πάντα με έμφαση στις ανάγκες του πελάτη.
  • Παροχή όλης της τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης που χρειάζεται για την επιτυχή λειτουργία του καταστήματος.

Η Bubblegun προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική του οξυδέρκεια στον κόσμο της μόδας. Με ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο και πλήρη υποστήριξη, η ομάδα της Bubblegun, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του νέου συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Bubblegun

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ