Αρχική Νέα BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!
BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!

BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το BRWNE Brow bar προσφέρει μια ελκυστική και αξιόπιστη εναλλακτική στον δυναμικό χώρο της Ομορφιάς και Ευεξίας. Ιδανική πρόταση franchise για τον νέο συνεργάτη που αποκτά τη δική του επιχείρηση σε μια αγορά δίχως εποχικότητα, με διαρκή ζήτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα η επιχειρηματική πρόταση που έχει σχεδιάσει, του δίνει τη δυνατότητα να εισέλθει στην προσοδοφόρα αγορά της ομορφιάς με ένα πρωτοποριακό και κερδοφόρο concept, εξασφαλίζοντας διάρκεια, διαχρονικότητα και εξέλιξη.

Από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό, έχει εγκαινιάσει μια νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς και έχει δημιουργήσει το Νο.1 brow bar της Ελλάδας. Οι ξεχωριστές και εξειδικευμένες υπηρεσίες μορφοποίησης φρυδιών και περιποίησης προσώπου το κατατάσσουν καθημερινά στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, με τα δύο καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι να είναι fully booked με πάνω από 90% πληρότητα για έναν μήνα μπροστά. Το BRWNE Brow bar αποτελεί τον απόλυτο ναό που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά και τη μόδα ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και εξελίσσοντας το concept με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών που εξυπηρετούν στη διαφοροποίηση και στη μοναδικότητά του.

Εργαλεία που εξασφαλίζουν πιστότητα πελατών

Διαθέτει εργαλεία εύχρηστα προς τον πελάτη όπως είναι το BRWNE App μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και να διαχειριστούν τα ραντεβού τους εύκολα και γρήγορα από την άνεση του κινητού τους, εξασφαλίζοντας την πιστότητα και την επαναληψιμότητά τους. Παράλληλα, το CRM System, εξυπηρετεί τόσο στη διαχείριση του πελατολογίου όσο και στη δημιουργία και διαμόρφωση των κατάλληλων διαφημιστικών καμπανιών. Ακόμη, η δυναμική παρουσία του BRWNE Brow bar στο Instagram με τη διατήρηση μιας σελίδας με πάνω από 27 χιλ. followers, δομούν διαδραστικές και ουσιαστικές σχέσεις με τον πελάτη δημιουργώντας ταυτόχρονα την πιο δυναμική BRWNE Brow bar κοινότητα!

Η εταιρεία, διαθέτει και χρησιμοποιεί προϊόντα δικής της παραγωγής, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και φυσικά την ενιαία εικόνα των καταστημάτων του δικτύου. Επιπλέον, παρέχει limited edition προϊόντα όπως jackets, τσάντες, αξεσουάρ, νεσεσέρ και τα οποία δημιουργούν νέα revenue streams και ακολουθούν τον πελάτη στη ζωή του στην πόλη.

Η επιχειρηματική πρόταση BRWNE Brow bar προσφέρει μια επενδυτική ευκαιρία που ξεπερνά την εποχικότητα και εξασφαλίζει στον συνεργάτη franchisee πολλαπλές πηγές εσόδων. Πρόκειται για ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name με ισχυρή παρουσία στον χώρο, εξέλιξη και ανάπτυξη με τις υπηρεσίες του να αποτελούν lifetime value για τον πελάτη.

Το BRWNE Brow bar διακρίθηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 και τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE για τη συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη των υπηρεσιών του, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον χώρο, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου concept και επιχειρηματικού μοντέλου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BRWNE Brow Bar

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ