Αρχική Νέα BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!

BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το BRWNE Brow bar αποτελεί μια επενδυτική ευκαιρία καθώς πρόκειται για μια επιχείρηση χωρίς εποχικότητα και με διαρκή ζήτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. H επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει, εισάγει τον νέο συνεργάτη franchisee στην προσοδοφόρα αγορά της ομορφιάς με κερδοφόρο τρόπο, εξασφαλίζοντας διάρκεια, διαχρονικότητα και εξέλιξη.

Από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό, έχει ανοίξει μια νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς και έχει δημιουργήσει το Νο.1 brow bar της Ελλάδας, παρέχοντας ξεχωριστές και εξειδικευμένες υπηρεσίες μορφοποίησης φρυδιών και περιποίησης προσώπου που το κατατάσσουν καθημερινά στην κορυφή της προτίμησης του κοινού με τα δύο καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι να είναι fully booked με πάνω από 90% πληρότητα για έναν μήνα μπροστά. Το BRWNE Brow bar αποτελεί τον απόλυτο ναό που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τηνομορφιά και τη μόδα ακολουθώντας τις τάσεις στους χώρους και εξελίσσοντας το concept με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών που εξυπηρετούν στη διαφοροποίηση και στην μοναδικότητά του.

Διαθέτει εργαλεία εύχρηστα προς τον πελάτη όπως είναι το BRWNE App μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και να διαχειριστούν τα ραντεβού τους εύκολα και γρήγορα από την άνεση του κινητού τους, εξασφαλίζοντας την πιστότητα και την επαναληψιμότητά τους. Παράλληλα, το CRM System, εξυπηρετεί τόσο στην διαχείριση του πελατολογίου όσο και στη δημιουργία και διαμόρφωση των κατάλληλων διαφημιστικών καμπανιών. Ακόμη, η δυναμική παρουσία του BRWNE Brow bar στο Instagram με τη διατήρηση μιας σελίδας με πάνω από 27 χιλ. followers, δομούν διαδραστικές και ουσιαστικές σχέσεις με τον πελάτη δημιουργώντας ταυτόχρονα την πιο δυναμική BRWNE Brow bar κοινότητα!

Η εταιρεία, διαθέτει και χρησιμοποιεί προϊόντα δικής της παραγωγής, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και φυσικά την ενιαία εικόνα των καταστημάτων του δικτύου. Επιπλέον, παρέχει limited edition προϊόντα όπως jackets, τσάντες, αξεσουάρ, νεσεσέρ και τα οποία δημιουργούν νέα revenue streams και ακολουθούν τον πελάτη στη ζωή του στην πόλη.

Επομένως, η επιχειρηματική πρόταση του BRWNE Brow bar πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία που ξεπερνά την εποχικότητα και εξασφαλίζει στον συνεργάτη franchisee πολλαπλές πηγές εσόδων. Πρόκειται για ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name με ισχυρή παρουσία στον χώρο, εξέλιξη και ανάπτυξη με τις υπηρεσίες του να αποτελούν lifetime value για τον πελάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BRWNE Brow Bar

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ