Αρχική Νέα BRWNE brow bar: Νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς!
BRWNE brow bar: Νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς!

BRWNE brow bar: Νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το BRWNE από το 2014 που έκανε την εμφάνισή του, άνοιξε μια νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, μέσα από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης και μορφοποίησης φρυδιών, επαναπροσδιορίζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα του χώρου.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας, απευθύνονται στο BRWNE για να απολαύσουν ξεχωριστές υπηρεσίες ομορφιάς, αναβιώνοντας την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή τους! Ο πελάτης με το που μπει σε ένα κατάστημα BRWNE νιώθει πρωταγωνιστής, αφήνεται στα έμπειρα χέρια των ειδικών και βιώνει το προσωπικό του fashion moment! Οι επισκέπτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από ξεχωριστές υπηρεσίες περιποίησης και αποτρίχωσης φρυδιών όπως threading ή waxing brows, brownee henna και eyebrow tinting αλλά και την μοναδική signature υπηρεσία BRWNE BRWS που το έχει εντάξει δυναμικά στις καρδιές των πελατών.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες φέρουν την αποκλειστική ταμπέλα του BRWNE, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ενιαία εικόνα των καταστημάτων. Το εξειδικευμένο προσωπικό, περνάει από επιπλέον εκπαίδευση από την έμπειρη ομάδα του BRWNE, ώστε να αποδίδει στο μέγιστο τις υπηρεσίες που παρέχονται στο κοινό. Επιπλέον, διαθέτει limited edition προϊόντα όπως: tote bags, jackets, ακόμα και αξεσουάρ, τα οποία δομούν την πιο fashionable BRWNE κοινότητα επεκτείνοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητα του brand.
Την εμπειρία μέσα στο κατάστημα ολοκληρώνει ο διάδρομος-πασαρέλα που βρίσκεται στο κέντρο. Ο πελάτης, αφού απολαύσει μια από τις υπηρεσίες φρυδιών, έχει τη δυνατότητα να περπατήσει στην πασαρέλα, ανανεωμένος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και να γίνει το απόλυτο fashion icon του εαυτού του!

Το BRWNE ανοίγει μια νέα κατηγορία στην ομορφιά αλλά και στην επιχειρηματικότητα, προσφέροντας μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά ανταγωνιστικά οφέλη για τον συνεργάτη franchisee. Η εξειδίκευση, η πιστή κοινότητα πελατών, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα, οι διαρκείς καινοτομίες που εξελίσσουν το concept και η δυνατότητα συνδυαστικών υπηρεσιών, δομούν μια επενδυτική ευκαιρία, κατάλληλη για τον υποψήφιο franchisee που θέλει να εισέλθει στον επιχειρηματικό χώρο της ομορφιάς με μια πρόταση που πρωταγωνιστεί στον χώρο, βγαίνοντας πάντα νικητής!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BRWNE Brow Bar

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ