Αρχική Νέα BRWNE Brow Bar: Επιχειρηματική πρόταση που εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ομορφιάς!
BRWNE Brow Bar: Επιχειρηματική πρόταση που εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ομορφιάς!

BRWNE Brow Bar: Επιχειρηματική πρόταση που εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ομορφιάς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To BRWNE brow bar προσφέρει μια δυναμική επιχειρηματική πρόταση, καινοτομώντας με μια νέα κατηγορία στην αγορά της μόδας και της ομορφιάς. Premium υπηρεσίες μορφοποίησης και περιποίησης φρυδιών από τα χέρια των BRWNE ειδικών προσφέρουν στον πελάτη ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να ανανεωθεί εσωτερικά και εξωτερικά και να γίνει το είδωλο του εαυτού του!

Προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες μορφοποίησης και περιποίησης φρυδιών αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητα του πελάτη μέσα από το βλέμμα του. Η signature υπηρεσία BRWN BRWS είναι αυτή που ανέβασε το BRWNE στην κορυφή των χώρων ομορφιάς της Ελλάδας. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά private label προϊόντα, ειδικής παραγωγής BRWNE, προκειμένου να εξασφαλίζεται τόσο η ομοιομορφία όσο και η ποιότητα όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ παράλληλα μειώνονται τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης.

Αυτή τη στιγμή, τα δύο καταστήματα σε Χαλάνδρι και Γλυφάδα απασχολούν 11 άτομα προσωπικού, άρτια εκπαιδευμένα, τα οποία λαμβάνουν επιπλέον εκπαίδευση μέσω των ειδικών workshops που διενεργούνται από την έμπειρη ομάδα της εταιρείας. Έτσι, εξασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών που κάνουν τον πελάτη να έρχεται στο κατάστημα ξανά και ξανά για να απολαύσει μοναδικές εμπειρίες περιποίησης. Η εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς, η εξειδίκευση και οι ανεπανάληπτες υπηρεσίες που προσφέρει, έχουν δομήσει μια πιστή BRWNE κοινότητα τα μέλη των οποίων το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την περιποίηση των φρυδιών τους, γι’ αυτό και είναι fully booked για ένα μήνα μπροστά.

BRWNE Brow Bar

Παράλληλα, διαθέτει limited edition αντικείμενα, όπως tote bags, jackets, κάλτσες κ.λπ, για αυτούς που θέλουν να πάρουν τη μοναδική BRWNE εμπειρία που βίωσαν, και στο σπίτι τους, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο τις πολλαπλές πηγές εσόδων και τις συμπληρωματικές πωλήσεις του καταστήματος.

Τέλος, αξιοποιώντας όλες τις διευκολύνσεις του Instagram, διαθέτει μια πολύ δυναμική σελίδα με 27 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι συνεχώς ανανεώνονται, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο το brand name της εταιρείας. Επιπλέον, διαθέτει το δικό του free app μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να κλείνουν εύκολα και γρήγορα το επόμενο ραντεβού για την περιποίηση των φρυδιών τους, από την άνεση του κινητού τους.

Με την επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το BRWNE, ο νέος συνεργάτης franchisee επωφελείται από την εξειδίκευση της εταιρείας, το δυναμικό brand name αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και εισέρχεται στη δυναμική αγορά της ομορφιάς και της μόδας με ένα απόλυτα κερδοφόρο concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης και διαχρονικότητα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BRWNE Brow Bar

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ