To Brunch(s)in, το απόλυτο brunch στέκι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίνει στο πρωινό την καλύτερη εκδοχή του και κερδίζει συνεχώς την αγάπη των καταναλωτών. Σε ένα νέο αφιέρωμά του, το Thestival, κάνει μια αναδρομή στις απαρχές του καταστήματος, σημειώνοντας πως πριν από τρία χρόνια η οικογένεια Τάσκου επέστρεψε από τον Καναδά όπου και βρισκόταν για χρόνια και μαζί της έφερε έναν νέο αέρα στο Θεσσαλονικιώτικο πρωινό που άλλαξε τα δεδομένα στην πόλη. Με βασικό τους μέλημα τα φρέσκα και αγνά υλικά, οι άνθρωποι του Brunchsin και ο σεφ Τζώρτζης Παπανικολάου, δημιούργησαν ένα μενού εμπνευσμένο από το αγγλικό πρωινό με βάση τα ελληνικά στοιχεία.
«Όταν γυρίσαμε το 2019 δεν είχαμε βρει ένα μαγαζί καθαρά για πρωινό και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ώστε να έχει ταυτότητα και να μας μάθει ο κόσμος καθαρά για την εξειδίκευση μας στο αυθεντικό πρωινό», δήλωσε ο Σπύρος Τέσκος. «Θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο καλό και χορταστικό φαγητό που να μην ακολουθεί απλά τις τάσεις και τα trend της εποχής. Φυσικά να είναι και προσιτό σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό και έχουμε πολλές επιλογές στα πιάτα μας.»
Όπως σημειώνει το Thestival, στον κατάλογο ο καταναλωτής θα βρει πλήθος επιλογών με κύριο υλικό τα αυγά ελευθέρας βοσκής που περιλαμβάνει ομελέτες, αυγά benedict, bagels, σαλάτες, burger,γλυκά και αλμυρά pancake και βάφλες και προτείνει την New eggsperience, την τυλιγμένη ομελέτα μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, σπανάκι και γραβιέρα Κρήτης αλλά και τα Eggsluts με τρία Scrambled αυγά, καπνιστό κασέρι Μετσόβου, μπέικον, σχοινόπρασο, μαγιονέζα τρούφας και καραμελωμένα κρεμμύδια πάνω σε χειροποίητο ψωμάκι English muffin. Παράλληλα, αναφέρει πως πρόσφατα στο μενού προστέθηκαν και οι βάφλες και εμείς ξεχωρίσαμε την γλυκιά PB & Joy με πραλίνα φουντουκιού, English cream μπανάνα και φυστικοβούτυρο αλλά και την αλμυρή WOTD : Waffle Of The Day πάνω σε βάφλα, παναρισμένο κοτόπουλο, 2 αυγά ποσέ, σως hollandaise και σχοινόπρασο.
Στο αφιέρωμα γίνεται και ειδική μνεία για το περιβάλλον του Brunch(s)in: «Ο χώρος του είναι ζεστός, φιλόξενος με casual και comfort στοιχεία ώστε να νιώθεις σαν το σπίτι σου και να χαλαρώνεις όσο απολαμβάνεις το πρωινό σου. Και τι άλλο βοηθάει στην χαλάρωση; Μια δροσερή μιμόζα φυσικά με την οποία μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου και μάλιστα να διαλέξεις την γεύση που επιθυμείς».
Και συνεχίζει: «Και αφού γευτείς την αλμυρή εμπειρία και απολαύσεις τις μιμόζες σου δεν θα παραλείψεις φυσικά το γλυκό. Και τι καλύτερο από ένα Dutch baby #3 με αφράτη και μαστιχωτή ζύμη που ψήνεται στο φούρνο με πραλίνα φουντουκιού, πραλίνα φράουλας και oreo για να μοιραστείς με την παρέα σου. Αν όμως δεν θέλεις να επιλέξεις σοκολατένιο γλυκό σου έχουμε την λύση: το ΤΣΟΥ!Ρε-κάκι, οι αυγόφετες τσουρεκιού, με κρέμα πατισερί και σάλτσα από φρούτα δάσους μας εξέπληξε ευχάριστα αφού συνδυάζει αρμονικά την κλασική γεύση του τσουρεκιού με την ελαφριά γεύση της κρέμας».
«Για τους ανθρώπους του Brunch(s)in προτεραιότητα είναι να χτίζουν σταθερές σχέσεις με τους πελάτες τους, να τους προσφέρουν νόστιμο φαγητό και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ώστε να φεύγουν ικανοποιημένοι κάθε φορά που τους επισκέπτονται. Μάλιστα αυτή τους την νοοτροπία και πολιτική θέλουν να την μεταδώσουν μαζί με το μενού τους πανελλαδικά και έτσι δίνουν την δυνατότητα για franchise, εστιάζοντας στην άνεση του χώρου, στην ποικιλία και την δημιουργικότητα του μενού τους, καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει η καταρτισμένη ομάδα τους, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολιστική γαστριμαργική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών», καταλήγει το αφιέρωμα.