Το φαινόμενο Brunch(s)in έχει ριζώσει στην καρδιά του κοινού της Θεσσαλονίκης, μετατρέποντας το brunch σε μια μοναδική εμπειρία για απόλαυση και σύνδεση με παρέες και φίλους. Στο Brunch(s)in ο χρόνος επιβραδύνεται και οι αισθήσεις ξυπνούν. Η ατμόσφαιρα γίνεται ζεστή και σε προσκαλεί να παραμείνεις, το προσωπικό φιλικό και έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σου και φυσικά η κουζίνα όσο πιο απολαυστική γίνεται!
Γεύσεις και ατμόσφαιρα που εμπνέουν
Σε έναν προσεκτικά επιμελημένο και άνετο χώρο ο πελάτης αισθάνεται αμέσως τη θαλπωρή και την οικειότητα της ομάδας που τον καλωσορίζει, ενώ ταυτόχρονα η ινσταγκραμική διακόσμηση και το ζωντανό κοινό του καταστήματος τον προσκαλεί για γαστρονομικές συναντήσεις, μεγάλες συζητήσεις και πολλή μα πολλή διασκέδαση! Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού του Brunch(s)in αντλεί όλη την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αγάπη του ιδρυτή του, Σπύρου Τάσκου και της οικογένειάς του, προσφέροντας μια ποικιλία από κλασικά και αγαπημένα πιάτα, καθώς και πιο μοντέρνες επιλογές, που απαντούν σε ένα μεγάλο φάσμα γευστικών επιλογών. Από αυγά Bennedict και σοκολατένια pancakes για ένα χορταστικό πρωινό, μέχρι λαχταριστά burgers και club sandwiches για τη συνέχεια, το μενού του Brunch(s)in απαντάει σε κάθε ανάγκη, κάθε ώρα της ημέρας, από το νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, για όσους επιθυμούν ένα δροσιστικό κοκτέιλ για να ολοκληρώσουν την ημέρα τους.
Το μυστικό κρύβεται στην απλότητα
To Brunch(s)in διαθέτει εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch, με επιλογές που μπορούν να καταναλωθούν από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο επιτυγχάνει την ικανοποίηση ταυτόχρονα του κοινού και των συνεργατών του, που θα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο του brunch με ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο. Παράλληλα, εξασφαλίζει την αποκλειστικότητα της προτεινόμενης περιοχής, ενώ η ευελιξία που διαθέτει οδηγεί σε τυποποίηση χωρίς καμία αλλοίωση της γεύσης, ταχύτερη διαδικασία παραγωγής και κατά συνέπεια εξυπηρέτησης, μεγαλύτερη παραγωγικότητα και χαμηλότερο food cost και όλα αυτά χωρίς να απαιτεί μεγάλο αριθμό προσωπικού. Με λίγα λόγια είναι απλό, ευέλικτο και λειτουργικό!