Αρχική Νέα Βρες τον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό με τη Holiday Emotions!

Βρες τον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό με τη Holiday Emotions!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαμονής και ενοικίασης αυτοκινήτου προσφέρεται από την πρωτοποριακή πλατφόρμα της Holiday Emotions.

Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες, όπου στόχος της είναι να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που να καλύπτουν όλα τα κοινά με εξατομικευμένα πακέτα διακοπών.

Το επιχειρηματικό πλάνο σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε υποψήφιο και την περιοχή ενδιαφέροντός του, με βάση τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προορισμού. Επίσης, με το νέο πρόγραμμα Stay and Drive, η Holiday Emotions παρουσιάζει τους καλύτερους συνδυασμούς ξενοδοχείου και αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.


Βασική φιλοσοφία είναι ο πελάτης να επιλέγει ή να δημιουργεί ένα πρόγραμμα διακοπών “all inclusive”, χωρίς να περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο κατάλυμα ή μια γεωγραφική περιοχή.

Ο συνεργάτης της Holiday Emotions δραστηριοποιείται σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και κερδοφόρο κλάδο για την ελληνική οικονομία. Εκπαιδεύεται και καθοδηγείται από τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας με διαρκή υποστήριξη σε όλα τα προγράμματα.


Η Holiday Emotions είναι ο απόλυτος «προορισμός» για τον επενδυτή που θα ήθελε να αναδείξει την περιοχή του ως ένα διεθνή τουριστικό προορισμό (Destination Management). Αποτελεί μία επιχειρηματική πρόταση που απαιτεί μικρό κεφάλαιο και υπόσχεται μακροχρόνιες αποδόσεις.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ