Αρχική Νέα Βράβευση από το Ινστιτούτο Logistics Management για τη ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Βράβευση από το Ινστιτούτο Logistics Management για τη ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Διευθυντής Logistics της εταιρείας, κος Χρήστος Καραϊσαρίδης απέκτησε την πιστοποίηση «European Senior Logistician» ή ESLog στις πρόσφατες εξετάσεις που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management [ILME] τον Ιανουάριο.

Ο Χρήστος Καραϊσαρίδης, Logistics Manager της εταιρείας, ένας από τους πρώτους 4 πιστοποιημένους logisticians ESLog στην Ελλάδα. Είναι τιμή για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ το γεγονός ότι πλέον ο κος Καραϊσαρίδης ανήκει στην κοινότητα των 2.500+ πιστοποιημένων Senior Logisticians σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο.

«Η εμπειρία των σεμιναρίων και των εξετάσεων ήταν μοναδική, καθώς η ύλη στοχεύει στην ουσία των Logistics, κάτι μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα που εξιτάρει τον κάθε Logistician», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος. Καραισαρίδης.

Η εμπιστοσύνη και η προσήλωση της εταιρίας στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, στο πρόσωπο του επικεφαλής των Logistics κου Καραϊσαρίδη αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο των logistics και το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης στην εταιρία.

«Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση περισσότερων από 150 στελεχών Logisticians από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης.  Η Πιστοποίηση ELA προσφέρει στα στελέχη μια πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας με διεθνή αναγνώριση, μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας με την παγκόσμια αγορά Supply Chain, ενισχύνοντας παράλληλα το βιογραφικό και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.  Ομοίως χαιρετίζουμε την ανταπόκριση 50 εταιριών από όλους τους κλάδους, η οποία συνεχίζει αυξανόμενη.  Οι εταιρίες, επενδύουν στην Ευρωπαïκή Πιστοποίηση και στα Ευρωπαϊκά Standards, αναγνωρίζοντας το ποσο σημαντικα ειναι τα logistics, που με την σειρά τους, αναβαθμισμένα πλέον στα υψηλότερα κλιμάκια της ιεραρχιας, προσθέτουν αξία στην νέα εποχή της ψηφιακής επανάστασης για το επιχειρείν», αναφέρει ο πρόεδρος του ILME και Chair of Business Development του ELA κος Σπύρος Ολύμπιος.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ