Αρχική Νέα Βραβείο Gold Winner Personal Care Franchise στη Beauty Free

Βραβείο Gold Winner Personal Care Franchise στη Beauty Free

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της προσωπικές φροντίδας και κατ’ επέκταση στην επιχειρηματική κινότητα, το δίκτυο franchise Beauty Free τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER PERSONAL CARE FRANCHISE 2022, στα The Franchise Success Awards 2022.

beauty free PERSONAL CARE FRANCHISE 2022

Στην πολυετή πορεία του, ο πολυχώρος ομορφιάς στην αγορά των καλλυντικών και ειδών προσωπικής περιποίησης, Beauty Free, έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που τον καθιστούν σημαντικό και ανταγωνιστικό στον απαιτητικό τομέα των υπηρεσιών οορφιάς. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:
• Την πληρότητα προϊοντικού μείγματος σε εξαιρετικές τιμές, συνδυαζόμενη με ποιοτικές υπηρεσίες, ένα διακριτό και αναγνωρίσιμο service etiquette.
• Στρατηγικές συμμαχίες που διαμορφώνουν ένα προνομιακό πεδίο συνεργασίας μεταξύ franchisees και προμηθευτών.
• Ένα ισχυρό brand name.
• Ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ελαχιστοποιεί τους κινδύνους και προστατεύει τον franchisee, διασφαλίζοντας το μεικτό κέρδος, μεγιστοποιώντας παράλληλα την κυκλοφοριακή ταχύτητα των αποθεμάτων και την απόδοση της επιχείρησής του.

BEAUTY.FREE.lowprices

Επίσης, σε έναν κλάδο που παρουσιάζει δυναμική αναδιάταξη μεριδίων και έντονο ανταγωνισμό, το δίκτυο franchise Beauty Free, σημείωσε σημαντική ανάπτυξη στηριζόμενο σε μια διαφορετική προσέγγιση σε επίπεδο αγοραστικής εμπειρίας, αυξάνοντας το engagement του πελάτη στο brand, προς όφελος των franchisees και του κλάδου, μιας κι έθεσε νέα πρότυπα, διαμορφώνοντας το ανταγωνιστικό πλαίσιο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BEAUTY FREE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ