Αρχική Νέα Bioaxis Homecare: η νέα γενιά υπηρεσιών υγείας και φροντίδας στο σπίτι

Bioaxis Homecare: η νέα γενιά υπηρεσιών υγείας και φροντίδας στο σπίτι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στην Ελλάδα σήμερα, πάνω από 600.000 νοικοκυριά έχουν τουλάχιστον ένα άτομο με προβλήματα υγείας, από τα οποία το 12% χρησιμοποιεί επαγγελματική βοήθεια, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.  Σε μια αγορά που οι ανάγκες για υπηρεσίες υγείας συνεχώς αυξάνονται, ο κλάδος του homecare αποτελεί την πιο δυναμική πρόταση στο χώρο του franchising και η Bioaxis με τη στήριξη της Bioaxis Healthcare και εμπειρία ετών, αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο concept του χώρου.

Με σεβασμό, μέριμνα και ενσυναίσθηση, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει σε όλους τους ασθενείς και τους αγαπημένους τους μια ζωή με ασφάλεια, άνεση και αξιοπρέπεια.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και φροντίδας στο σπίτι, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον τομέα υποστήριξης και συμμόρφωσης ασθενών και με ένα μεγάλο δίκτυο ιατρών και κλινικών στον τομέα της κατ’ οίκον νοσηλείας.

Η Bioaxis ξεχωρίζει για το πιστοποιημένο και εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο εκπαιδεύεται και ελέγχεται συνεχώς, ενώ παράλληλα η χρήση προηγμένης τεχνολογίας προσφέρει σε ασθενείς και γιατρούς ευκολία και αμεσότητα.

Ανοίγοντας νέους δρόμους, η Bioaxis, η «νέα γενιά»  του κλάδου, αφήνει πίσω την ανειδίκευτη και κακής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών. Από κατ’οίκον νοσηλεία με όλες τις νοσηλευτικές πράξεις στο σπίτι με παραπεμπτικό γιατρού, προσαρμοσμένα προγράμματα φροντίδας, ενοικίαση και αγορά προϊόντων μέχρι λύσεις εντός και εκτός σπιτιού με έλεγχο παρακολούθησης ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ.

Το concept της Bioaxis κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και δίνει στον franchisor μια ηθική ικανοποίηση που ελάχιστοι κλάδοι προσφέρουν. Εάν αγαπάτε την επικοινωνία και θέλετε μια επιχείρηση με κοινωνικό χαρακτήρα και υψηλές αποδόσεις, η Bioaxis Homecare με χαμηλή επένδυση, ξεχωριστές υπηρεσίες και ένα μοντέλο που δεν αντιγράφεται εύκολα είναι η ιδανική πρόταση για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για την Bioaxis Homecare εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ