Αρχική Νέα BIOAXIS Homecare: γιατί αποτελεί το δυναμικό franchising του σήμερα και του αύριο

BIOAXIS Homecare: γιατί αποτελεί το δυναμικό franchising του σήμερα και του αύριο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Καθώς  το ποσοστό των ατόμων με προβλήματα υγείας στην Ελλάδα αυξάνεται δραματικά, ο χώρος των υπηρεσιών υγείας στο σπίτι παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στο franchising και την επιχειρηματικότητα.

Η ΒΙΟAXIS Homecare , με δυναμική ανάπτυξη στον κλάδο, κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού και προσφέρει μια πρόταση franchise με υψηλή απόδοση και ένα μοντέλο που δεν μπορεί να αντιγραφεί.

Γιατί λοιπόν ο κλάδος αποτελεί μια ισχυρή επιλογή στον χώρο του franchising  και ποιοι είναι οι παράγοντες που αναδιατάσσουν την αγορά του homecare στην Ελλάδα;

Η κα Βίκυ Κλήμη, Γενική Διευθύντρια της BIOAXIS Homecare, απαντά:

«Αν θα δίναμε ένα χαρακτηρισμό για την αγορά του homecare αυτός θα ήταν «hot»! Σε πρόσφατα δημοσιεύματα του Forbes, από όλους τους τύπους franchise, ένας τομέας που αναπτύσσεται απίστευτα δυναμικά είναι η κατ’οίκον φροντίδα ηλικιωμένων και ασθενών. Στην Αγγλία και την Αμερική, ήδη το μοντέλο λειτουργεί αρκετά χρόνια και σημειώνει σημαντικές κατακτήσεις ως προς το μέγεθος, την ανάπτυξη, την οικονομική δύναμη αλλά και την σταθερότητα. Η νέα γενιά υπηρεσιών υγείας και φροντίδας στο σπίτι έχει μπει δυναμικά στον Ελλαδικό χώρο με ανοδικές τάσεις ακολουθώντας αλλά και εξελίσσοντας τα μοντέλα του εξωτερικού.

Τα στατιστικά και η αγορά μας «μιλάνε» και μας δείχνουν την ανάγκη που υπάρχει για την ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου που αλλάζει τον μέχρι τώρα χάρτη του homecare.

Η έλλειψη ελέγχου και ανασφάλειας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την αναδιάταξη της αγοράς. Επίσης, πολλές φορές δεν υπολογίζουμε τα κρυμμένα κόστη που έχουμε συντηρώντας έναν επιπλέον άνθρωπο μέσα στο σπίτι καθώς και όπως αναφέραμε παραπάνω, η μεταπολεμική γενιά των Baby Boomers θέλει να μείνει στο σπίτι διατηρώντας την ανεξαρτησίας της. Αυτή η στάση έχει ως αποτέλεσμα την χρήση περιοδικών υπηρεσιών κατ’οικόν φροντίδας αντί της συνηθισμένης λύσης της εσωτερικής.

Η ποιότητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να αλλάξει ο χάρτης στην αγορά του homecare. Νοσηλευτές και φροντιστές οφείλουν να εκπαιδεύονται για να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες καθώς και η συνεχόμενη αξιολόγησή τους βοηθάει τόσο στον έλεγχο αλλά και στο επίπεδο που βρίσκονται ώστε να γίνουν εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για την εναρμόνιση τους με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η αδήλωτη εργασία είναι επίσης ένας παράγοντας αναδιαμόρφωσης της αγοράς μιας και δεν λαμβάνεται υπ’όψη στην φορολογική δήλωση των ενδιαφερόμενων. Αντιθέτως, η συνεργασία με μια εταιρεία παροχής τέτοιων υπηρεσιών υγείας, μπορεί να προσφέρει στο χτίσιμο του αφορολογήτου εισοδήματος αλλά και της αποζημίωσης από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Τέλος η χρήση της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα το Internet of Things, θα διαμορφώσουν την αγορά τα επόμενα χρόνια και θα ενισχύσουν την Νέα Γενιά Homecare.»

Η νέα γενιά υπηρεσιών αφήνει πίσω την ανειδίκευτη και κακής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και ξεχωρίζει με την ισχυρή τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την πίστη στο όραμά της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών.

Αν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στον χώρο των υπηρεσιών υγείας με ένα concept ολοκληρωμένο και διαφοροποιημένο, τότε η BIOAXIS Homecare είναι αυτό που ζητάτε! Δείτε την πρόταση franchise εδώ .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ