Αρχική Νέα Bioaxis Homecare: franchising με εξασφαλισμένη ποιότητα και ομοιομορφία

Bioaxis Homecare: franchising με εξασφαλισμένη ποιότητα και ομοιομορφία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η BIOAXIS Homecare αποτελεί ένα concept που συνδυάζει την εξειδίκευση με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον που στόχο έχουν την προσφορά λύσεων για κάθε ανάγκη του πελάτη και την επιχειρηματική επιτυχία του συνεργάτη.

Η πρόταση της BIOAXIS Homecare έρχεται να αξιοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας στο σπίτι, προσφέροντας την δυνατότητα για πολλαπλές εφαρμογές που ενισχύουν την κερδοφορία του franchisee.

Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας αποτελούν οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει, με επίκεντρο τον άνθρωπο.  Για την BIOAXIS Homecare κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, γι’ αυτό επενδύει στην πιο υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, πρεσβεύοντας έτσι τις αξίας της εταιρείας. Αξιοπιστία, αφοσίωση, υπεροχή.

Για τον σκοπό αυτό, η BIOAXIS Homecare έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα συστήματα λειτουργίας, τα οποία διασφαλίζουν την ποιότητα και την ομοιομορφία του δικτύου.

«Η χρήση της τεχνολογίας μας βοηθάει, τόσο στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης και της διαχείρισης των περιστατικών, στον έλεγχο της ποιότητας παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών από τους εργαζόμενους, όσο και στην διασφάλιση της καλής λειτουργίας του franchisee. Επίσης, τα KPI’s βοηθούν στο να εντοπίζουμε τυχόν περιοχές που χρειάζονται βελτίωση και άμεση αντιμετώπιση», τονίζει η κα. Βίκυ Κλήμη, Γενική Διευθύντρια της BIOAXIS Homecare.

Με δυναμική ανάπτυξη στον κλάδο, η BIOAXIS Homecare κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη του κοινού και συγκαταλέγεται σήμερα στις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την πρόταση franchise BIOAXIS Homecare, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ