Αρχική Νέα Berry’s: νέα καταστήματα, νέες ευκαιρίες franchise!

Berry’s: νέα καταστήματα, νέες ευκαιρίες franchise!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Berry’s συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά μέσω συνεργασιών franchise, υπερβαίνοντας τα 20 σημεία! Το επόμενο διάστημα, στο δίκτυο προστίθενται 10 νέα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στο νησί της Ρόδου, τα οποία αναμένεται να υλοποιηθούν εντός του πρώτου 3μήνου του 2021, σε επιλεγμένες περιοχές και σημεία υψηλής δυναμικής των δύο πόλεων.

Παράλληλα, νέες περιοχές είναι διαθέσιμες, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να αποκτήσουν το δικό τους all day coffee and snack store, εξασφαλίζοντας το μέλλον για εκείνους και την οικογένειά τους.

berrys-franchise

To 9ο κατάστημα και πιο πρόσφατο άνοιγμα της αλυσίδας franchise Berry’s στη Λεωφ. Λιοσίων, από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του πέτυχε υψηλούς τζίρους και πωλήσεις σε take away και delivery. Με σύμμαχο τον ποιοτικό καφέ Hausbrandt και τις γευστικές λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, έγινε πολύ σύντομα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής αγοράς με καθημερινούς ευχαριστημένους πελάτες.

berrys-franchise-snacks

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει:

  • Χαμηλή επένδυση χωρίς royalties
  • Το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα (καφές, σφολιάτες, σαλάτες, burgers, pasta, hot dogs κ.λπ.) σε δίκαιες τιμές
  • Επιχειρηματικό μοντέλο που διασφαλίζει την κερδοφορία
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση
  • Ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές που συνδυάζουν ροές, κίνηση εργαζομένων, delivery στο σπίτι και το γραφείο
  • Επιλογή σημείων για υψηλότερους τζίρους
  • Αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café, οδηγώντας σε ταχεία απόσβεση και την προσωπική ευημερία των franchisees του

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ , ή κάλεσε στο 2106756200.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ