Αρχική Νέα BEAUTY FREE: Ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά στην αγορά της ομορφιάς!

BEAUTY FREE: Ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά στην αγορά της ομορφιάς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με την καθημερινή «ψήφο εμπιστοσύνης» του κοινού να αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της επιτυχίας του, το BEAUTY FREE αποτελεί το σύγχρονο, δυναμικό concept στον ελκυστικό χώρο της ομορφιάς.

H σημαντική διαφοροποίησή του από τον ανταγωνισμό και οι βασικές αξίες στις οποίες στηρίζεται, έκαναν το BEAUTY FREE το πρώτο σε πωλήσεις κατάστημα της περιφέρειας -εκτός αλυσίδας- στην Ελλάδα! «Το BEAUTY FREE ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά!», εξηγεί ο κ.

Δ. Γκισάκης . «Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά ως προς το στήσιμο των ραφιών του, την καθετοποίηση ανά κατηγορίες- και όχι ανα εταιρεία- και την τεράστια ποικιλία των οικονομικών προϊόντων του». Από τα σημαντικότερα όμως προτερήματα, είναι το προσωπικό και οι συνεργάτες του. Κάθε πελάτης αισθάνεται ότι μπαίνει σε ένα χώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι απλά σε ένα κατάστημα καλλυντικών ή σούπερ μάρκετ καθώς όλο το προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, είναι μιαομάδα με κοινό στόχο, έτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό για όλα τα προϊόντα. Γι’ αυτό εξάλλου και στα BEAUTY FREE απουσιάζουν τα ξεχωριστά stands όπου κάθε πωλητής προωθεί προϊόντα συγκεκριμένων εταιρειών.

Περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση των BEAUTY FREE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ