Αρχική Νέα Beauty Free: Καινοτόμο, νεανικό, διαφορετικό brand ομορφιάς!

Beauty Free: Καινοτόμο, νεανικό, διαφορετικό brand ομορφιάς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Beauty Free ξεκίνησε το πολλά υποσχόμενο ταξίδι του στον χώρο των καλλυντικών το 2010 στη Λάρισα, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά επώνυμων και μη προϊόντων ομορφιάς στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Το καινοτόμο και νεανικό αυτό concept, που αποτελεί τη φυσική εξέλιξη μιας ήδη επιτυχημένης πορείας 40 ετών στον κλάδο των καλλυντικών, εισέρχεται στον θεσμό του franchising, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να εισέλθουν στο δυναμικό χώρο της ομορφιάς.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου δικτύου Franchise σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και ενός ισχυρού Brand Name μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινό όραμα. “Ο ιδανικός συνεργάτης θέλουμε να είναι νέος ηλικιακά, με όρεξη για εργασία, οραματιστής και φιλόδοξος. Ένας συνεργάτης ο οποίος θα μπει από την πρώτη μέρα στην ομάδα μας και θα αποτελεί ενεργό της μέλος για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια συνεργασίας.” εξηγεί ο κ. Δημήτρης Γκισάκης, ιδρυτής και CEO του Beauty Free σε συνέντευξή του στο Franchise Success .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ