Αρχική Νέα Beauty Free: Big brands, low prices

Beauty Free: Big brands, low prices

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα πρωτότυπο και νεανικό concept, ένας πολυχώρος προϊόντων ομορφιάς στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Η μεγάλη ποικιλία, οι οικονομικές τιμές, οι συνεχείς προσφορές, η προσωπική εξυπηρέτηση πελατών και η άμεση επαφή του πελάτη με τα προϊόντα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δυνατής και διαρκώς εξελισσόμενης πορείας του Beauty Free στην αγορά των προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών.

Σημείο διαφοροποίησης του BEAUTY FREE αποτελεί το ιδιαίτερο στήσιμο των ραφιών του, με την καθετοποίηση ανά κατηγορίες που ενδυναμώνουν την αυθόρμητη αγορά.

Η μοναδικότητα του Beauty Free είναι αυτή που το καθιστά ελκυστικό, καθώς «δεν είναι άλλο ένα τυποποιημένο κατάστημα καλλυντικών, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που χρόνια με τα χρόνια μεγαλώνει, εξελίσσεται, ωριμάζει, προσαρμόζεται με την αγορά και την μόδα και φυσικά επικοινωνεί με το καταναλωτικό κοινό και δένεται μαζί του» όπως μας εξηγεί ο κ. Δημήτρης Γκισάκης, ιδρυτής και CEO του Beauty Free σε συνέντευξή του στο Franchise Success.

Το Beauty Free ανήκει στον Όμιλο GKISAKIS BEAUTY GROUP και αποτελεί ένα από τα 5 brands του. Ξεκινώντας το 2010 από την Λάρισα, μετρά ήδη 6 χρόνια παρουσίας και πλέον κάνει δυναμική είσοδο στο franchising. Με 40 χρόνια εμπειρίας των στελεχών του στο χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών, στοχεύει στο να δημιουργηθεί ένα νέο δίκτυο franchise σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και ένα ισχυρό brand name μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια όνειρα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ