Αρχική Νέα Beauty and Wellness Franchise 2024 – Έρχονται τα νέα The Franchise Success Awards!
Beauty and Wellness Franchise 2024 – Έρχονται τα νέα The Franchise Success Awards!

Beauty and Wellness Franchise 2024 – Έρχονται τα νέα The Franchise Success Awards!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο χώρος “Beauty and Wellness” αποτελεί μια μεγάλη και επικερδή αγορά με έντονο ανταγωνισμό, με υψηλά περιθώρια ανάπτυξης και σταθερή ζήτηση σε κάθε συνθήκη. Μια διαχρονικά δημοφιλής αγορά που συγκεντρώνει εύλογα το ενδιαφέρον των υποψήφιων franchisees.

Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS απονέμουν κάθε χρόνο το μεγάλο βραβείο στην αλυσίδα που θα ξεχωρίσει στην αγορά ομορφιάς και ευεξίας ξεπερνώντας τις προκλήσεις της εποχής και τον ανταγωνισμό.

GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE για το 2023 αναδείχθηκε το δίκτυο BRWNE καθώς όπως αναφέρεται Αποτελεί πρότυπο ισορροπημένης αξιοποίησης υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας τεχνολογικών λύσεων και marketing.

Αντίστοιχα το 2022 το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε στην αλυσίδα fairynails.

THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

Beauty and Wellness Franchise – Το βραβείο που αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές στην αγορά ομορφιάς και ευεξίας

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στην αλυσίδα franchise που έχει διαμορφώσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και προσφέρει με συνέπεια μια ελκυστική πρόταση franchise, διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές, και αναγνωρισιμότητα, στοιχεία σημαντικά για τη διασφάλιση της επιτυχίας τους.

Η αλυσίδα franchise που αναδεικνύεται ως Beauty and Wellness Franchise της χρονιας έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που οδήγησαν στην ισχυροποίηση του brand αλλά και σε ομοιογενή και οργανωμένη λειτουργία του δικτύου, προς όφελος των franchisees αλλά και της αξιοπιστίας του θεσμού του franchising.

Πρακτικές που δημιουργούν ισχυρές βάσεις υγιούς ανάπτυξης και κερδοφορίας, που διαμορφώνουν νέες τάσεις και προϊόντα στον κλάδο της ομορφιάς και ευεξίας και τελικά οδηγούν σε αποτελεσματική διαχείριση των έκτακτων καταστάσεων και τάχιστη προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Ποιο δίκτυο θα αναδειχθεί πρωταθλητής στην κατηγορία Beauty and Wellness Franchise; Τα φετινά The Franchise Success Awards αναμένονται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ