Αρχική Νέα BEAT: Η επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει το fast με το casual

BEAT: Η επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει το fast με το casual

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η BEAT snack & coffee είναι ένα από τα concept που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια στον χώρο της εστίασης. Με ισχυρή ταυτότητα, ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα και 24ωρη λειτουργία, το δίκτυο καταστημάτων Beat απευθύνεται σε ένα  πολυσυλλεκτικό κοινό, ικανοποιώντας πολλαπλές ανάγκες, με αποτέλεσμα να αποτελεί ελκυστική επιλογή για τον franchisee που θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στην κατηγορία.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και ανερχόμενη fast casual restaurant αλυσίδα εστίασης. Στα 27 καταστήματα του δικτύου στον νομό Αττικής μπορεί κανείς να δοκιμάσει καφέ, ροφήματα, πίτες, σάντουιτς, αλλά και φαγητό όπως κρέπες, burgers, σαλάτες και γεύματα. Επιπλέον η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει σειρά vegan προϊόντων και προτάσεις σε σαλάτες με βάση την Κινόα. Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και οι πρώτες ύλες από πιστοποιημένους και επώνυμους προμηθευτές.

Η εταιρεία BEAT έχει υιοθετήσει μια συνολική στρατηγική πλήρως εστιασμένη  στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτικού κοινού, διατηρώντας μια προσιτή τιμολογιακή πολιτική, γεγονός που την καθιστά «value for money» πρόταση. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι το προϊοντικό μείγμα ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής, ακολουθώντας παράλληλα τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

beat franchise2

Συνεργασία με διαχρονικό χαρακτήρα

Η BEAT snack & coffee αφορά μια αποδοτική πρόταση συνεργασίας που αποφέρει χαμηλό αρχικό κόστος, όπως και σταθερά μηνιαία royalties, ενώ παρέχεται επιχειρηματικό πλάνο, άρτια εκπαίδευση προσωπικού, συνεχείς επιβλέψεις καταστημάτων σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας κ.λπ. Πρόκειται για μια επένδυση με διαχρονικό χαρακτήρα και μεγάλο κύκλο ζωής, που προσαρμόζεται απόλυτα στα ζητούμενα της εποχής.

Οι άνθρωποι της BEAT, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις στο τρέχον επιχειρηματικό περιβάλλον, στέκονται δίπλα στο franchisee τόσο στην αρχή όσο και κατά την πορεία της μεταξύ τους συνεργασίας. Με αυτόν τον τρόπο τον διευκολύνουν όσο περισσότερο μπορούν, κάνοντάς τον να νιώσει πραγματικά μέλος της οικογένειας BEAT.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BEAT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ