Αρχική Νέα Baristi Speciality Coffee: Μία ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise

Baristi Speciality Coffee: Μία ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυo franchise Baristi Speciality Coffee αναπτύσσεται συνεχώς, κυρίως στα δυτικά προάστια και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Μέχρι σήμερα, αριθμεί 13 καταστήματα, σε στρατηγικά σημεία που επιλέχθηκαν προσεκτικά, τα οποία αποτελούν συνώνυμο του καφέ στις περιοχές όπου ανοίγουν!

Γεράσιμος Γιαννούτσος, franchisee του Baristi Speciality Coffee σε Πειραιά και Αιγάλεω αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που μας κέντρισε εξ’αρχής, ήταν το μοντέρνο design και δοκιμάζοντας το προϊόν, πείστηκα για μια συνάντηση με τον υπεύθυνο του franchise. Η ειλικρινής παρουσίαση της κατάστασης, το businessplanκαι το επαγγελματικό στήσιμο των καταστημάτων, μας οδήγησε σε μια απόφαση ζωής: την επένδυση σε ένα κατάστημα baristi. Η εταιρεία λειτουργεί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή και κατ’ επέκταση, επωφελούμαστε σε μέγιστο βαθμό από την εύρυθμη λειτουργίας της και την αναπτυσσόμενη δυναμική της. Κεντρικές συμφωνίες για πρώτες ύλες, δια βίου εκπαίδευση και στήριξη σε κάθε ζήτημα μας, είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες της συνεργασίας μας».

baristi franchisee gerasimos giannoutsos

H συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα Baristi Speciality Coffee, διαθέτει δυνατό brand, τεχνογνωσία, εξαιρετικό προϊόν, ασύγκριτες τιμές και ποιότητα! Με σύγχρονο design καταστημάτων, μοναδικά προϊόντα αλλά και προσεγμένο τρόπο σερβιρίσματος, αποτελούν μία μοναδική πρόταση franchise & αλλάζουν τα δεδομένα του street café.

Προνόμια Franchisee:

  • Πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση
  • Ολοκληρωμένη και δια βίου εκπαίδευση
  • Συνεχή και άμεση υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία
  • Πλήρη προϊοντική γκάμα ανώτερης ποιότητας
  • Κορυφαίo design καταστημάτων
  • Αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή
  • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο
  • Δυνατό brand name και στρατηγικό σχεδιασμό

baristi neos kosmos franchise

«Τα στοιχεία που συντέλεσαν για την εξέλιξη της εταιρείας μας, δεν είναι άλλα από την ποιότητα των προϊόντων μας, την εξυπηρέτηση, τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά της προσιτές τιμές», αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Ανδρεσάκης, Ιδρυτής του Baristi Speciality Coffee.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Baristi Speciality Coffee, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ