Αρχική Νέα Baristi Speciality Coffee: Κατέφθασε και στην Καλλιθέα στην καρδιά του καλοκαιριού

Baristi Speciality Coffee: Κατέφθασε και στην Καλλιθέα στην καρδιά του καλοκαιριού

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Ιούλιος ήρθε, κι έφερε μαζί του άλλο ένα κατάστημα Baristi Speciality Coffee, το 16ο της οικογένειας για την ακρίβεια. Έτσι, όσοι μένουν, δουλεύουν ή περνούν απ’ τη Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας καφέ αλλά κι όποιο άλλο ρόφημα προτιμούν, συνδυάζοντας το μοναδικά με κάποιο αλμυρό ή γλυκό σνακ, όλα παρασκευασμένα την ώρα της παραγγελίας.

Η Baristi Speciality Coffee, ξεκίνησε το ταξίδι της στην εκπνοή του 2013, στην Αμφιάλη, γνωρίζοντας σήμερα διαρκή ανάπτυξη εκπληρώνοντας με σταθερότητα και συνέπεια την επέκταση του δικτύου της σε όλο και περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Το δυνατό και αναγνωρίσιμο brand, με design υψηλής αισθητικής και πολυετή εμπειρία, απολαμβάνει τα αποτελέσματα μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής, όπου ο τρόπος σχεδιασμού της επιτρέπει εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη. Ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας, που αντιλαμβανόμενο τις δυστοκίες της εποχής του Covid 19, έδωσε έμφαση στις υπηρεσίες take away και delivery, καταφέρνοντας να μην επηρεαστεί απ’ την πανδημία.

Αντίθετα, το αγοραστικό κοινό της Baristi Speciality Coffee αυξήθηκε, με τους πελάτες να επιστρέφουν ξανά μέσα στη μέρα, εκμεταλλευόμενοι τα άριστα και σε ανταγωνιστική τιμή προϊόντα.

*Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Baristi Speciality Coffee, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTI SPECIALITY COFFEE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ