Αρχική Νέα Baristas: Ανακοινώνει νέα coffee stores σε όλη την Ελλάδα!

Baristas: Ανακοινώνει νέα coffee stores σε όλη την Ελλάδα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το νέο έτος βρίσκει το δίκτυο franchise Baristas με νέα καταστήματα! Σύντομα, θα δημιουργηθεί το τρίτο Baristas στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δεύτερο κατάστημα σε Καρδίτσα και Λάρισα, καθώς και το τρίτο σημείο της αλυσίδας στην Αττική και συγκεκριμένα στο Περιστέρι! Να σημειωθεί πως με τα νέα ανοίγματα, το δίκτυο franchise πλέον θα ξεπερνά τα 15 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

baristas franchise larisa maketa

Τα Baristas, Caffeine_goods and more παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες. Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ & του ποιοτικού σνακ.

baristas franchise ipokrateio maketa

Η χαμηλή επένδυση που επιτυγχάνεται διότι ο εξοπλισμός διατίθεται μέσω χρησιδανείου, καθιστά το Baristas ως μια εξαιρετικά value for money πρόταση franchise. Ο Αθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του concept αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι το Baristas να παραμείνει ένα σοβαρό και μετρημένο δίκτυο, ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε τους franchisees μας. Θέλω οι συνεργάτες μου να αισθάνονται δυνατοί και να απολαμβάνουν πάντα έχουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα».

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Baristas, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ