Αρχική Νέα Αυτές τις γιορτές το ArGOODaki στήριξε τους μαθητές με προβλήματα όρασης

Αυτές τις γιορτές το ArGOODaki στήριξε τους μαθητές με προβλήματα όρασης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Και φέτος τα Χριστούγεννα το ArGOODaki των Goody’s Burger House προχώρησε σε ακόμη μια πράξη αγάπης, συνεχίζοντας την κοινωνική του προσφορά. Αυτή τη φορά αγκάλιασε όλους τους μαθητές της χώρας με προβλήματα όρασης, έχοντας στο πλευρό του την πολύτιμη βοήθεια δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών.

Η ομάδα των Goody s Burger House , παρέα με το ArGOODaki επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας και το 60 Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, εκπληρώνοντας τη φετινή υπόσχεση του ArGOODaki να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητά των μαθητών με προβλήματα όρασης. Το ArGOODaki των Goody s Burger House εξόπλισε τα εν λόγω σχολεία με όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό , όπως 3D εκτυπωτές και 3D scanners, αλλά και με τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά τους. Μέσω αυτών των σχολείων θα εξυπηρετηθούν όλες οι ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες, διευκολύνοντας σημαντικά τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες. Η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκμάθησης και η χορηγία του φετινού προγράμματος ArGOODaki συνέβαλε στην εύκολη και γρήγορη δημιουργία μαθησιακού υλικού για αυτά παιδιά.

Οι φίλοι της ενέργειας, για ακόμα μία χρονιά, στήριξαν τη δράση, αγοράζοντας ένα γεύμα ArGOODaki, αποκτώντας παράλληλα ένα συλλεκτικό δώρο: το αγαπημένο αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet, στηρίζοντας έτσι την εκστρατεία της έμπρακτης προσφοράς στα παιδιά για 15η χρονιά!

Όπως αναφέρει ο Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s: «Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι μαζί υλοποιήσαμε μία ακόμα ξεχωριστή δράση. Είμαστε περήφανοι για το ArGOODaki των Goody’s Burger House και το έργο που επιτελεί εδώ και 15 χρόνια! Με τη βοήθεια και τη στήριξη χιλιάδων καταναλωτών και την υποστήριξη του δικτύου καταστημάτων μας, καταφέραμε για ακόμα μία χρονιά να καλύψουμε σημαντικές ανάγκες παιδιών που χρήζουν στήριξης. Η πολύτιμή βοήθεια όλων σας, «ταξιδεύει» το μήνυμα αγάπης του ArGOODaki κάθε χρόνο ακόμα και πιο μακριά».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ