Αρχική Νέα Αύριο, τα εγκαίνια της LICE CLINICS στη Νάξο!

Αύριο, τα εγκαίνια της LICE CLINICS στη Νάξο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δίκτυο της LICE CLINICS αναπτύσσεται με ένα νέο σημείο franchise στη Νάξο! Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της LICE CLINICS στη Χώρα Νάξου, στην πλατεία πρωτοδικείου.

Mάλιστα, πολύ σύντομα, το δίκτυο θα επεκταθεί και στο Περιστέρι, με στόχο να απομακρύνει τις ψείρες από όσα περισσότερα κεφαλάκια μπορεί!

Από την πρώτη στιγμή, όταν το 2016 η CLEAR HAIR-εταιρεία που λανσάρει προϊόντα κατά της φθειρίασης-σύστησε τη LICE CLINICS στην Ελλάδα, γονείς και παιδιά εμπιστεύτηκαν την καινοτόμα θεραπευτική μέθοδο που εφαρμόζει, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) και τον Ε.Ο.Φ. Η AirAllé®,είναι μια φορητή, ηλεκτρική, επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευή, η οποία μέσω ενός συγκεκριμένου συνδυασμού θερμοκρασίας, ροής αέρα, χρόνου και τεχνικής, εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους με 100% φυσικό τρόπο σε 1 μόλις συνεδρία!

Επιλέγοντας τη LICE CLINICS, ο υποψήφιος franchisee, είτε επενδυτής, είτε αυτοαπασχολούμενος, με χαμηλό ύψος επένδυσης αποκτά τη δική του επιχείρηση, «ανακουφίζοντας» χιλιάδες οικογένειες. Στην πραγματικότητα, το 48% των παιδιών ηλικίας 4-11 στην Ελλάδα θα προσβληθεί από ψείρες σε κάποιο χρονικό στάδιο, ενώ τα 2/3 των γονιών αναφέρουν ότι υπήρξαν ανεπιτυχείς όταν προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την φθειρίαση μόνοι τους. Ουσιαστικά αντιλαμβανόμαστε πως δεν υπάρχει εποχικότητα στην εμφάνιση των ψειρών, ούτε «γεωγραφική προτίμηση». Προσβάλλουν τους ανθρώπους σχεδόν με τον ίδιο ρυθμό όλο τον χρόνο, το οποίο μεταφράζεται ως διαρκής ζήτηση για τον franchisee.

Επιπλέον, o υποψήφιος συνεργάτης δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία, καθώς λαμβάνει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη από τη LICE CLINICS που αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τα προγράμματα που χρησιμοποιεί το δίκτυο συνολικά ώστε να γίνει αυτόνομος στον χώρο του, τα θέματα marketing σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και τη βοήθεια στην επιλογή του προσωπικού, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης της LICE CLINICS επωφελείται και από την πλήρη σειρά θεραπευτικών προϊόντων με την επιλογή «Κάντο Μόνος Σου» αλλά και επαγγελματικές θεραπείες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πολλαπλές ροές εσόδων.

Για να αποκτήσεις τη δική σου LICE CLINICS, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ