Αρχική Νέα Αξιολόγησε τον εαυτό σου πριν ενταχθείς σε ένα σύστημα franchise

Αξιολόγησε τον εαυτό σου πριν ενταχθείς σε ένα σύστημα franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το να  ενταχθείς σε ένα σύστημα franchise είναι σίγουρα μία ελκυστική και ως επί το πλείστον αποδοτική επιλογή. Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο βγήκαν κερδισμένοι από την επιλογή τους, καθώς επένδυσαν σε δίκτυα με σαφές πλάνο και άρτια οργάνωση.

Είναι όμως πολύ σημαντικό, την ίδια ώρα που αξιολογείς τις επιλογές σχετικά με το σύστημα franchise που θα ενταχθείς, να αξιολογήσεις και τον εαυτό σου, ώστε να βεβαιωθείς πως διαθέτεις όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία!

Ας δούμε κάποια από αυτά:

1. Έχεις πνευματική και φυσική αντοχή;

Είναι βέβαιο πως για να πετύχεις θα πρέπει να έχεις τη σιγουριά ότι διαθέτεις την απαραίτητη πνευματική και φυσική αντοχή προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της νέας σου επαγγελματικής δραστηριότητας.

2. Είσαι καλός στην οικονομική διαχείριση;

Ακόμα και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά του… οίκου σου, δείχνει σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητές σου στην οικονομική διαχείριση. Φρόντισε λοιπόν να έχεις επίγνωση της επάρκειάς σου στον συγκεκριμένο τομέα προτού κάνεις το επόμενο επαγγελαμτικό σου βήμα στο franchising.

3. Αναλαμβάνεις ευθύνες;

Σου αρέσει να αναλαμβάνεις ευθύνες και να παίρνεις πρωτοβουλίες; Απολαμβάνεις τις προκλήσεις; Θεωρείς ότι διαθέτεις την απαραίτητη επαγγελματική υποδομή ώστε να φέρεις εις πέρας τα καθήκοντά σου ως franchisee; Αν ναι, προχώρα!

4. Θέτεις στόχους;

Αν σου αρέσει να θέτεις βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους – τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή- και φυσικά να τους καταφέρνεις, τότε έχεις ένα ακόμα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που θα σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προχωρήσεις με σιγουριά σε ένα σύστημα franchise.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ