Αρχική Νέα AVIN: Καθαρισμός Αυτοκινήτου με τη δύναμη του ατμού

AVIN: Καθαρισμός Αυτοκινήτου με τη δύναμη του ατμού

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

AVIN, ένα από τα κορυφαία brands στην ελληνική αγορά ενέργειας, ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, κατακτώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία Service Retail Stores FranchiseΑπό την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας.

Η AVIN  σεβόμενη τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα εξισορρόπησης μεταξύ των οικονομικών και περιβαλλοντικών στόχων δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος και εφαρμόζει μέτρα για τις πιθανές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της σε αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζει σε επιλεγμένα πρατήριά της το πλύσιμο με τη δύναμη του ατμού.

avin

Ο ατμός έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος καθώς δύναται να εισχωρεί στους πόρους και σχισμές του αυτοκινήτου, επιτυγχάνοντας την πλήρη και αποτελεσματική απομάκρυνσησκόνης, ρετσίνης και άλλων δύσκολων λεκέδων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας καθαρισμό και λάμψη που διαρκεί. Επίσης ο ατμός αναζωογονεί το χρώμα του αυτοκινήτου, καθώς δεν αφήνει κατάλοιπα, άλατα, χλώριο και στίγματα στην εξωτερική επιφάνεια του οχήματος, προστατεύοντας το φινίρισμα του.

Με τις υψηλές θερμοκρασίες καθαρισμού, ο ατμός απολυμαίνει τους ιούς και καταστρέφει τα βακτήρια καθώς και πάσης φύσεως μικρόβια, μικροοργανισμοί και άλλα αλλεργιογόνα από το αυτοκίνητο και εξαλείφει με φυσικό τρόπο την κακοσμία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σε ένα παραδοσιακό πλύσιμο με νερό, καταναλώνουμε περίπου 150-200 λίτρα νερού ανά αυτοκίνητο, ενώ με ατμό η κατανάλωση μπορεί να φτάσει μόνο 3-4 λίτρα νερού ανά αυτοκίνητο. Στόχος της AVIN είναι να προστατεύσει και την κάθε μία σταγόνα ειδικά σε περιοχές που υπάρχει λειψυδρία, όπως στα νησιά μας. Σε επιλεγμενα πρατήρια στη Κεφαλλονιά, τη Χίο και την Κέρκυρα, η AVIN παρέχει την υπηρεσία πλυσίματος με ατμό ώστε να προστατεύσει κάθε υδάτινο πόρο και να εξοικονομήσει περισσότερο νερό.

avin

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AVIN

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ