Αρχική Νέα Athens Fine Drinking: H μεγαλύτερη γιορτή ποτού στην Αθήνα!

Athens Fine Drinking: H μεγαλύτερη γιορτή ποτού στην Αθήνα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Athens Fine Drinking by World Class, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κέντρο της Αθήνας,  στο ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου από τις 18 έως τις 21 Μαΐου και προσφέρει μοναδικές fine drinking εμπειρίες απόλαυσης.

Το Athens Fine Drinking, μια διοργάνωση του World Class των Reserve Brands της Diageo υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί το μοναδικό θεσμό εξερεύνησης στον κόσμο των εκλεκτών spirits και signature cocktails.

Ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από τον κύριο Χάρη Ψαρούδα, Διευθυντή των Reserve Brands της Diageo Hellas, την κυρία Πηνελόπη Ζαούδη, PR and Communications Manager των Reserve Brands της Diageo Hellas και τον Spike Marchant, International World Class Ambassador, οι οποίοι σήμαναν την επίσημη έναρξη του νέου θεσμού της πόλης και μίλησαν για τη σημασία του fine drinking και τη μεγάλη αυτή γιορτή του εκλεπτυσμένου ποτού.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν ξεχωριστές γεύσεις και συναρπαστικά signature serves, όπως το Southside No. 10 στο αρτιστίκ pop-up bar του Bartesera με το gin Tanqueray No. Ten, το Fairy’s Cobweb με βότκα Ciroc στο pop-up bar του Six d.o.g.s, το φρουτένιο Caricia de Madre με τεκίλα Don Julio στο εξωτικό pop-up bar του Couleur Locale, το Lucky 23 με ρούμι Ron Zacapa στο παριζιάνικης ατμόσφαιρας Quartier D’ Athenes, την twisted παραλλαγή του κλασικού Stone Fence από το A-for Athens με Bulleit Bourbon, αλλά και το ενδιαφέρον highball cocktail The Golden Gentleman του blend Johnnie Walker Gold Label Reserve στο αριστοκρατικό Alexander’s Bar της Μεγάλης Βρετανίας.

Το πλούσιο πρόγραμμα του Athens Fine Drinking πλαισιώθηκε εξαιρετικά με live links που πραγματοποίησαν και τις τέσσερις ημέρες, από το χώρο του Παλαιού Χρηματιστηρίου, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Pepper 96,6, Easy FM 97,2, 96,9 Rock FM και EN LEFKO. Την τελευταία ημέρα στην κορύφωση αυτής της γιορτής πραγματοποιήθηκε το party του EN LEFKO με τους γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Παναγιώτη Μένεγο και Σταύρο Διοσκουρίδη, να δίνουν τον ρυθμό μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Οι επισκέπτες του Athens Fine Drinking είχαν και φέτος τη δυνατότητα, κατά την είσοδο στο χώρο να τεστάρουν τις γνώσεις τους αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση.

Τέλος, το Athens Fine Drinking by World Class είχε εξασφαλίσει για όλους τους επισκέπτες μέσω του Taxiplon 5€ έκπτωση σε μία διαδρομή για την ασφαλή μετακίνησή από τον χώρο της εκδήλωσης.

Οι επισκέπτες συνεχίζουν το ταξίδι τους στην υψηλή τέχνη του fine drinking στα 32 συμμετέχοντα bars του κέντρου της Αθήνας, τα οποία έχουν δημιουργήσει και σερβίρουν μέχρι τις 27 Μαΐου exclusive Athens Fine Drinking “Perfect Serve Menus” με έμπνευση τα perfect serves.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ