Αρχική Νέα Από το πρωί μέχρι το βράδυ στο…ITALUS

Από το πρωί μέχρι το βράδυ στο…ITALUS

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ITALUS είναι ο all day προορισμός για καφέ, λαχταριστές αλμυρές και γλυκιές επιλογές όπως και επίσης για χαλαρό ποτό. Με λίγα λόγια το ITALUS διαθέτει λύσεις για όλες τις ζώνες της ημέρας προσελκύοντας κοινό από κάθε ηλικία.

Ο καφές και το brunch παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ολόφρεσκη πίτσα και τα cocktails έρχονται να ολοκληρώσουν το προϊοντικό μείγμα, καθιστώντας το ITALUS ως τη νέα και ολοκληρωμένη πρόταση για τον καταναλωτή. Ένα premium και ολοκληρωμένο προιοντικό μείγμα, δημιουργεί εύκολα πιστό κοινό που θέλει να βιώνει ξανά και ξανά την εμπειρία που προσφέρει το κατάστημα.

italus franchise

Δημιουργώντας τις…τάσεις

To ITALUS δεν είναι ένα απλό κατάστημα καφέ. Αντιθέτως είναι ένα κατάστημα που υπερβαίνει την κατηγορία, διαθέτοντας πραγματικές γευστικές λύσεις στον επισκέπτη. Καινοτόμες και πρωτότυπες επιλογές που δημιουργούν πιστότητα και επαναληψημότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, το ITALUS δημιουργεί τάσεις με μοναδικές ινσταγκραμικές προτάσεις που γίνονται αμέσως αγαπητές από το κοινό. Η αυθεντικότητα και δημιουργικότητα της ομάδας του ITALUS, αυξάνει την αναγνωσιμότητα του brand και δημιουργεί μεγαλύτερο hype στο νέο κοινό που δεν έχει γνωρίσει ακόμα το ITALUS.

italus franchise

Για κάθε περιοχή…

Η ευκολία του ΙΤΑLUS να γίνεται η αγαπημένη συνήθεια του καταναλωτή, το καθιστά ένα concept που μπορεί να ανθίσει σε κάθε περιοχή. Με ολοκληρωμένο concept, ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία και έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό   σύστημα franchise. Ο συνεργάτης –  franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ