Αρχική Νέα Άνοιξε το πρώτο Mikel της Αμερικής – ποιες αλλαγές έρχονται για το δίκτυο

Άνοιξε το πρώτο Mikel της Αμερικής – ποιες αλλαγές έρχονται για το δίκτυο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πρώτο Mikel στην Αμερική είναι γεγονός. Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ντουμπάι, την Αυστραλία και το Λονδίνο, η Mikel Coffee Company άνοιξε τα φτερά της και προσγειώθηκε επισήμως στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Southampton.

Η θεσσαλική αλυσίδα καφέ και ροφημάτων που ξεκίνησε το 2007 στη Λάρισα συνεχίζει την διεθνή ανάπτυξή της «κατακτώντας» συνεχώς νέες τοποθεσίες. Σύντομα αναμένεται να ανοίξει το πρώτο κατάστημα του δικτύου στο Κάιρο, ενώ το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να λειτουργήσει και το πρώτο Mikel στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Το κατάστημα του Southampton, μαζί με εκείνα του Ντουμπάι και του Σύδνεϋ προσφέρουν μια εμπλουτισμένη γκάμα σνακ, κάτι που αναμένεται να γίνει και στην Ελλάδα καθώς  η εταιρεία θεωρεί ότι η μέσα κατανάλωση ανά απόδειξη έχει επανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα και ότι στην κατηγορία αυτή υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.

Ήδη στα καταστήματα Κηφισιάς, Αμαρουσίου και στη Λάρισα έχουν προστεθεί δοκιμαστικά κάποια γλυκά και αλμυρά πιάτα όπως βάφλες και club sandwich ενώ στη συνέχεια δεν αποκλείεται η αλυσίδα να παρουσιάσει και επιλογές όπως burger και άλλα πιάτα.

Πηγή: news24.gr

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ