Αρχική Νέα Άνοιξε το καινούριο κατάστημα Worship.Coffee στο Νέο Ψυχικό
Άνοιξε το καινούριο κατάστημα Worship.Coffee στο Νέο Ψυχικό

Άνοιξε το καινούριο κατάστημα Worship.Coffee στο Νέο Ψυχικό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Worship.Coffee άνοιξε το καινούριο του κατάστημα στο Νέο Ψυχικό, φέρνοντας την αγάπη για τον καλό καφέ σε άλλη μία περιοχή. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 176 και είναι το έκτο του δικτύου franchise Worship.Coffee! Πέρα από το Νέο Ψυχικό, η οικογένεια του Worship.Coffee έχει επεκταθεί σε Μαρούσι, Βριλήσσια και Νέα Σμύρνη. Το Worship.Coffee ξεκίνησε την πορεία του το 2020 με το κατάστημα στο Χαλάνδρι και έναν χρόνο αργότερα άνοιξε το κατάστημα στη Νέα Ερυθραία. Ο χώρος λατρείας του καφέ που επαναπροσδιορίζει την πιο αγαπημένη συνήθεια της ημέρας ακούει στο όνομα Worship.Coffee και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική street coffee πρόταση σήμερα!

Μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση

Το WORSHIP.COFFEE διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική πρόταση. Επιπλέον, το σύστημα franchise έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του. Το WORSHIP.COFFEE αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς:

• Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
• Έχει ισχυρή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, με στοιχεία μοναδικότητας.
• Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις όλες της ημέρας.
• Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
• Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
• Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
• Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand.

Η ομάδα του Worship παρέχει στον συνεργάτη franchisee και στην ομάδα του, ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικά με ό,τι είναι απαραίτητο να γνωρίζει ώστε να λειτουργεί η επιχείρησή του με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Ο ιδανικός συνεργάτης franchisee είναι αυτός που οραματίζεται τη δική του επιχείρηση και παράλληλα μοιράζεται την ίδια αγάπη για τον καφέ και την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων που φτιάχνουν καθημερινά την ημέρα του πελάτη. Είναι ο άνθρωπος που έχει διάθεση να μάθει και να εξελίξει τη φιλοσοφία πίσω από το concept του Worship και παράλληλα να εξελιχθεί και ο ίδιος. Η ομάδα του Worship παρέχει στον συνεργάτη franchisee και στην ομάδα του, ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικά με ό,τι είναι απαραίτητο να γνωρίζει ώστε να λειτουργεί η επιχείρησή του με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Επομένως, η εμπειρία στο χώρο δεν είναι προαπαιτούμενο για την ένταξη στο δίκτυο του Worship.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Worship.Coffee

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ