Αρχική Νέα Ανοίγει το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι
Ανοίγει το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι

Ανοίγει το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και το υποδέχεται με γευστικές δοκιμές, μοναδικές προσφορές, συναρπαστικά δώρα και πολλές εκπλήξεις! Το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισίας 34 και Ρωμανού Μελωδού, κοντά στον Κόμβο Αμαρουσίου.

Στα εγκαίνια θα βρίσκεται και ο διάσημος chef Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του, που σε ένα ανοιχτό σε όλους tasting session θα προσφέρει απολαυστικές δημιουργίες του από τη σειρά των έτοιμων γευμάτων, ενώ οι Rock FM και Athens DeeJay Live Radio θα μετατρέψουν τα πρώτα ψώνια στο κατάστημα του Αμαρουσίου σε μια ευχάριστη γιορτή για όλους.

Επίσης, θα υπάρχουν δώρα, εκπλήξεις και προσφορές για όλους, καθώς από τις 30 Νοέμβρη μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη (για 12 ημέρες) θα ισχύσει όφελος ύψους 10% σε κάθε αγορά.

Παράλληλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής Παναγιώτης Χατζηδάκης θα περιηγηθεί στα τμήματα του καταστήματος και με εύθυμο και ευδιάθετο τρόπο θα μεταφέρει τις γνώσεις του για το κατάστημα και για όσα θα λάβουν χώρα την ημέρα των εγκαινίων, όσο οι επισκέπτες θα κάνουν τα ψώνια τους ή θα απολαμβάνουν τον καφέ τους και το σνακ τους. Αποκορύφωμα της λαμπερής ημέρας των εγκαινίων θα αποτελέσει αργά το απόγευμα το άναμμα του φαντασμαγορικού δέντρου που θα δεσπόζει στον προαύλιο χώρο του καταστήματος.

Νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος Μαρούσι

Επίσης, θα υπάρχουν δώρα, εκπλήξεις και προσφορές για όλους, καθώς από τις 30 Νοέμβρη μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη (για 12 ημέρες) θα ισχύσει όφελος ύψους 10% σε κάθε αγορά. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα βρουν διαθέσιμες προσφορές σε διάφορα επιλεγμένα προϊόντα, ενώ θα λάβει χώρα μεγάλος διαγωνισμός με διάρκεια συμμετοχής 30.11.2023-20.01.2024 (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30.01.2024).

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες του καταστήματος για την επιβράβευση των αγορών τους και μέσα από τη χρήση της AB Plus τους, μπορούν να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν και να κερδίσουν:

• 1 τυχερός, ένα Fiat 500 hybrid
• 2 τυχεροί, 1.500€ για τα ψώνια της χρονιάς
• 5 τυχεροί, 500€
• 10 τυχεροί, 200€
• 30 τυχεροί, 5.000 πόντους στην κάρτα τους AB Plus (που ισούνται με 150€)
• 152 τυχεροί, 3.000 πόντους στην κάρτα τους AB Plus (που ισούνται με 90€).

Τα 2.800 τ.μ. του νέου καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι έχουν σχεδιαστεί με φρέσκια αισθητική και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν απολαυστικά concepts. Το νέο κατάστημα διαθέτει επίσης 220 θέσεις στάθμευσης, 9 ταμεία & 6 ταμεία self-check outs.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.


AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ