Αρχική Νέα ANGELOPOULOS HAIR COMPANY: Mε την υπογραφή των ειδικών… στο franchise

ANGELOPOULOS HAIR COMPANY: Mε την υπογραφή των ειδικών… στο franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

O… «ναός της κερατίνης » όπως την αποκαλούν στην αγορά, αποτελεί τον πλέον δημοφιλή και εξειδικευμένο προορισμό, σε ό,τι αφορά στις Θεραπείες Λείανσης Μαλλιών . Οι Αφοι Αγγελόπουλοι είναι οι πρώτοι που έφεραν την υπηρεσία της brazilian keratin treatment στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια νέα αγορά και καθιστώντας το brand συνώνυμο με αυτή .

Η ιστορία όμως ξεκινάει πριν 40 χρόνια, όταν οι γονείς τους- Χρήστος και Τζούλη Αγγελοπούλου- άνοιξαν το πρώτο κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας με την επωνυμία Κομμώσεις Αγγελόπουλος . Η εταιρεία λοιπόν κρύβει μέσα της μια πολύτιμη εμπειρία 40 ετών στο χώρο, με μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως αλλά και τη δικές του σειρές περιποίησης που γίνονται ανάρπαστες από το κοινό.


Η ANGELOPOULOS HAIR COMPANY ξέρει πώς να δημιουργεί κερδοφόρα καταστήματα που απαντούν στις προκλήσεις της αγοράς με το δικό τους πιστό κοινό που συνεχώς διευρύνεται. Συνδυάζει ευέλικτη, λιτή δομή χωρίς να απαιτεί υψηλή επένδυση και τεχνογνωσία και τοποθετείται στην αντίληψη του καταναλωτή ως μια premium υπηρεσία με την υπογραφή των πρωτοπόρων και «δημιουργών» αυτής της αγοράς. Τώρα, μετά από ήδη 9 επιτυχημένα καταστήματα σε Αττική (8) και Μύκονο (1), εισέρχεται στο franchising, μεταφέρει την τεχνογνωσία , προσφέρει το ισχυρό brand name της και συνθέτει μια επιχειρηματική πρόταση άκρως δελεαστική!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ