Αρχική Νέα ANCHO MEXICAN GRILL: Το πιο πικάντικο franchise της εστίασης

ANCHO MEXICAN GRILL: Το πιο πικάντικο franchise της εστίασης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Οι καυτές γεύσεις που ταξιδεύουν τον επισκέπτη μέχρι το συναρπαστικό Μεξικό, η εξωτική ατμόσφαιρα του χώρου και η μοναδική ταυτότητα ενός αυθεντικού TEX – MEX εστιατορίου, συνθέτουν το concept του ΑNCHO MEXICAN GRILL .

Ο επισκέπτης μπορεί είτε να απολαύσει στους καναπέδες και στα stands τα λαχταριστά burittos με την ιδανική… συνοδεία της ξακουστής frozen margarita, είτε να πάρει τα nachos του on the go ή να παραγγείλει κάποια από τις δεκάδες λαχταριστές συνταγές!

Το πιο spicy franchise concept μετρά ήδη δύο καταστήματα σε Χαλάνδρι και Κηφισιά και παντρεύοντας ιδανικά το Mexican street food με το καλιφορνέζικο buritto bar, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του μοναδική ταυτότητα!

Το ANCHO MEXICAN GRILL, έχοντας αποκτήσει σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο κοινό, έχει ξεπεράσει για τα καλά την έννοια του απλού εστιατορίου και έχει μετατραπεί σε leader της αγοράς του ethnic food.

Το χαμηλό λειτουργικό κόστος, το ευέλικτο προϊοντικό μείγμα, οι ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και τα άυλα στοιχεία του retail mix, όπως ατμόσφαιρα, η αισθητική του χώρου και η  εξυπηρέτηση, καθιστούν το ANCHO MEXICAN GRILL, ως την κορυφαία επιλογή franchise για τους υποψήφιους επενδυτές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην κερδοφόρα αγορά της εστίασης με εφόδια την διαφοροποίηση, την πρωτοτυπία,  και το…μεξικανικό ταπεραμέντο!

Μάθετε περισσότερα για το ANCHO MEXICAN GRILL εδώ:

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ