Αρχική Νέα Ακόμα 2 νέα FRANKLIN COFFEE HOUSE σε Λάρισα και Ελασσόνα!

Ακόμα 2 νέα FRANKLIN COFFEE HOUSE σε Λάρισα και Ελασσόνα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στην οικογένεια της FRANKLIN COFFEE HOUSE θα προστεθούν πολύ σύντομα ακόμα δυο νέα καταστήματα στην πόλη της Λάρισας και της Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα, στη Λάρισα επί της οδού Αγιάς 66 αναμένεται η λειτουργία του νέου franchise καταστήματος FRANKLIN COFFEE HOUSE, ενώ στην οδό 6ης Οκτωβρίου 40, οι κάτοικοι της Ελασσόνας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ποιοτικά ροφήματα και τις αλμυρές και γλυκές απολαύσεις που προσφέρουν με χαμόγελο οι άνθρωποι της FRANKLIN COFFEE HOUSE!

H FRANKLIN COFFEE HOUSE συστήθηκε στο κοινό της Λάρισας το 2006. Χρόνια στον χώρο της καφεστίασης, η έμπειρη ομάδα διοίκησης γνωρίζει τις ανάγκες των franchisees και πώς να τους υποστηρίξει στο επιχειρηματικό τους ξεκίνημα.

«Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα τη FRANKLIN COFFEE HOUSE για την τεχνογνωσία, την άριστη εξυπηρέτηση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, το μεράκι και για την κάθετη παραγωγή που προσφέρει, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακος, δηλώνει ο Ευάγγελος Ρίζος, franchisee της FRANKLIN COFFEE HOUSE Παπαναστασίου στη Λάρισα. Με τη μέθοδο του franchising, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς η εταιρεία μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση», μας εξηγεί.

Σήμερα, η FRANKLIN COFFEE HOUSE με παρουσία σε Αθήνα και Λάρισα αριθμεί πλέον 7 καταστήματα, ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι το άνοιγμα νέων σημείων σε μεγάλα αστικά κέντρα, πληρώντας τις προϋποθέσεις, ώστε να συνεχίσει την πανελλαδική της ανάπτυξη.

Για να αποκτήσεις το δικό σου FRANKLIN COFFEE HOUSE, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ