Αρχική Νέα Ακολουθώντας τα trends του Street Food με την The Fat Bull Co.

Ακολουθώντας τα trends του Street Food με την The Fat Bull Co.

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα burgers είναι από τα πιο δημοφιλή γεύματα παγκοσμίως και είναι φυσικό να εξελίσσονται και να διαμορφώνονται ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού. O υποψήφιος συνεργάτης – Franchisee λοιπόν του The Fat Bull Co., ακολουθεί τα πιο σύγχρονα burger trends, φέρνοντας στο πιάτο του πελάτη τις τελευταίες γευστικές τάσεις του εξωτερικού. Ποιες είναι αυτές;

the-fat-bull-co-gourmet-burger

  • Μίξη γεύσης και εικόνων: Κάθε ταξίδι, κάθε γεύση, κάθε πάντρεμα γαστρονομικών πολιτισμών είναι πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους της The Fat Bull Co. Κάθε πρωτοποριακό συστατικό αποτελεί έμπνευση για νέες μοναδικές δημιουργίες.
  • Απαντούν σε διαφορετικά κοινά με διαφορετικές απαιτήσεις: Ζουμερά μπιφτέκια όπου ο πελάτης μπορεί να αυξάνει το ποσοστό πρωτεϊνης στα burgers, προσφέροντας επιλογές για δύναμη και ενέργεια… αλλά και επιλογές vegan.
  • Ευρύ στόχο καταναλωτικού κοινού: Το Fat Bull Co. στοχεύει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και  παρέχει γευστικές προτάσεις τόσο στις μικρότερες όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

the-fat-bull-co-patates

Με σύμμαχο την αγάπη του κοινού, η The Fat Bull Co. αναπτύσσεται σε όλη την Κύπρο, ώστε να μεταδώσει τις μοναδικά και ξεχωριστές και  ζουμερές της γεύσεις, που δίνουν άλλο νόημα στη λέξη «απόλαυση»! Για ποιον λόγο; Γιατί διαθέτει:

  • Άριστη πρώτη ύλη μετά από συμφωνίες με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές της Κυπριακής αγοράς. Η ομάδα της The Fat Bull Co. πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα  δειγματοληπτικούς ελέγχους στις παραγγελίες.
  • Εξειδικευμένες τεχνικές γαστρονομίας, αποτέλεσμα των σπουδών, των ταξιδιών και της ενασχόλησής του ιδρυτή της The Fat Bull Co. με τον χώρο της γαστρονομίας, οι οποίες περιλαμβάνουν και το μοναδικό υλικό που η The Fat Bull Co. κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό.
  • Μοναδικές σάλτσες, φρέσκα λαχανικά μέσα στο πιο γευστικό brioche που συνθέτουν ένα burger… πέρα από αυτό τον κόσμο!

the-fat-bull-co-logo-katastima

Ερχόμενος στην οικογένεια της The Fat Bull Co., ο Franchisee εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που αφορά στην προετοιμασία – παρασκευή των προϊόντων, το Service Etiquette, την εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και τη διαχείριση της λειτουργίας του καταστήματός του. Έτσι, ακόμα και αν δεν διαθέτει προηγούμενη εμπειρία στην εστίαση, μπορεί να «τρέξει» εύκολα και αποτελεσματικά τη δική του επιχείρηση, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της έμπειρης ομάδας του The Fat Bull Co.

Για να γίνεις μέλος της «ταυρίσιας» ομάδας, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ