Αρχική Νέα Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα οι επόμενοι σταθμοί του Nails 4 You!

Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα οι επόμενοι σταθμοί του Nails 4 You!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ανοδική πορεία ανάπτυξης της Νο1 αλυσίδας ονυχοπλαστικής, του Nails 4 You. H Αγία Παρασκευή και η Γλυφάδα είναι οι επόμενες περιοχές που θα αποκτήσουν το δικό τους beauty lounge του γνωστού brand. H εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου Nails 4 You, που έχει ξεπεράσει τα 20 σημεία, οφείλεται στις ποιοτικές του υπηρεσίες αλλά και στην εμπειρία που προσφέρουν στο κοινό του.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος franchise.

nails4uglyfada

To ισχυρό δίκτυο που δημιουργεί ασφάλεια

Τα Nails 4 You είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις franchise στην αγορά της ομορφιάς και της περιποίησης των άκρων ειδικότερα, έχει χτίσει ήδη ένα ισχυρό δίκτυο. Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του δικτύου είναι η αξιοπιστία δημιουργώντας ασφάλεια στον νέο franchisee.

Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα 18 καταστήματα παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος κατά κύριο λόγο οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης του Nails 4 you franchise.

nails4uagia

Ένας  κλάδος που έχει πάντα ζήτηση

Η περιποίηση των άκρων είναι η προσιτή πολυτέλεια που αντέχει σε κάθε κρίση. Οι γυναίκες, για ψυχολογικούς λόγους, θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Στην Covid εποχή η ανάγκη αυτή είναι πιο έντονη.

Τα Nails 4 You έχουν διακρατήσει όλη την πελατεία γιατί η λειτουργία τους δεν βασίζεται στις μεγάλες αναμονές. Πολιτική της εταιρείας είναι οι πελάτισσες να μην περνούν πολύ ώρα περιμένοντας. Το οργανωμένο σύστημα κρατήσεων/ραντεβού εκμηδενίζει τις αναμονές άρα τον συνωστισμό μέσα στο κατάστημα.  Η καθαριότητα και η απολύμανση βρίσκονται στο DNA των Nails 4 You, οπότε η νέα πραγματικότητα δεν τα επηρεάσε.

Αν ενδιαφέρεστε για την πρόταση franchise των Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ