Αρχική Νέα Αυτό το καλοκαίρι ο Γρηγόρης λανσάρει τα Cold Brew και Cold Brew Latte
Αυτό το καλοκαίρι ο Γρηγόρης λανσάρει τα Cold Brew και Cold Brew Latte

Αυτό το καλοκαίρι ο Γρηγόρης λανσάρει τα Cold Brew και Cold Brew Latte

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αυτό το καλοκαίρι ο Γρηγόρης λανσάρει το Cold Brew και το Cold Brew Latte, δύο δροσερές, τονωτικές και απόλυτα γευστικές προτάσεις καφέ που παρασκευάζονται με το νέο Espresso blend Brazil Single Origin 100% Arabica του Γρηγόρη.

Το Cold Brew, σε κουτί 250ml και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, προσφέρει μία αναζωογονητική εμπειρία καφέ, ενώ η εύχρηστη συσκευασία του δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να το έχουν πάντα μαζί τους. Το Cold Brew Latte φτιάχνεται από τους baristi του Γρηγόρη με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου και σιρόπι βανίλιας και είναι μια πρόταση που σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

Ιδανικές προτάσεις καφέ για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις

Οι νέες προτάσεις Cold Brew του Γρηγόρη, λόγω της αργής εκχύλισης του καφέ σε κρύο νερό, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν πιο ήπιες γεύσεις στον καφέ και είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app.

Το δίκτυο «Γρηγόρης» αναδείχθηκε GOLD WINNER FRANCHISOR OF THE YEAR 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Με πάνω από 350 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γρηγόρης βρίσκεται σε κάθε γειτονιά στην Ελλάδα και το όραμά του είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Το δίκτυο «Γρηγόρης» αναδείχθηκε GOLD WINNER FRANCHISOR OF THE YEAR 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς αναγνωρίστηκε η συμβολή του στο franchising, στον κλάδο της εστίασης, αλλά και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ