Αρχική Νέα Αέρας Ανατολής στην εστίαση

Αέρας Ανατολής στην εστίαση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πιο δημοφιλές ελληνικό προϊόν, η πατάτα, μπήκε δυναμικά στον χώρο του street food ως ένα γρήγορο και χορταστικό γεύμα για κάθε στιγμή της ημέρας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η «Καυτή πατάτα» έχοντας ελληνική υπογραφή και κάποιες μικρές επιρροές από την Ανατολή, δημιούργησε μια νέα κατηγορία στην αγορά της εστίασης, όπου προσφέρει αποκλειστικά το συγκεκριμένο προϊόν σε εξαιρετική ποικιλία παραλλαγών και γεύσεων.

Πιστό στη healthy κουλτούρα, δεν σερβίρει τίποτα τηγανητό και όλα τα γεύματα είναι μόνο ψητά και βραστά, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για χορτοφάγους. Το επιχειρηματικό μοντέλο συνδυάζει ανταγωνιστικές τιμές, take away και delivery, με πωλήσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεκινά με καφέ το πρωί και λειτουργεί μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Παρόλο που μετρά πολύ λίγους μήνες λειτουργίας, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό brand name. Ο μελλοντικός franchisee επωφελείται από τα υψηλά περιθώρια κέρδους, καθώς πρόκειται για μια ελκυστική επένδυση χαμηλού κόστους που απαιτεί λίγα τετραγωνικά, συγκεκριμένο εξοπλισμό και συμφωνίες με τους προμηθευτές.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ