Αρχική Νέα Αέρας ανανέωσης στο κατάστημα Nails 4 You στη Καλλιθέα

Αέρας ανανέωσης στο κατάστημα Nails 4 You στη Καλλιθέα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με αέρα ανανέωσης θα υποδεχτεί το κατάστημα Nails 4 You στην Καλλιθέα το κοινό, το οποίο από σήμερα μπορεί και πάλι να απολαύσει τις μοναδικές υπηρεσίες της πιο γνωστής αλυσίδας περιποίησης άκρων.

Το κατάστημα της Καλλιθέας, στην οδό Λυκούργου, είναι από τα πρώτα καταστήματα που άνοιξαν στην Αττική.

Το Nails 4 You γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η περιποιήση τόσο στα άκρα του πιστό του κοινού όσο και στα ιδια τα καταστήματα. Άλλωστε τα καταστήματα Nails 4 You  χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθηιτκή εναρμονισμένη με τους κανόνες υγιεινής.

Nails 4 You franchise store

Γίνε επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες!

Η πρόταση franchise Nails 4 You σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες. Η εταιρεία Nails 4 You έχει σημειώσει εκπληκτική  ανάπτυξη μέσω frranchising φτάνοντας ήδη τα 18 καταστήματα.

Το Nails 4 You έχει αναπτύξει, με την συμβολή της THE FRANCHISE CO. , ένα ελκυστικό πρόγραμμα franchise με πολλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη. Ο νέος franchisee δεν χρειάζεται να αγχωθεί καθόλου. Η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα όπως την κατασκευή του καταστήματος, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα σου είναι έτοιμο για λειτουργία.

Nails 4 You franchise

Για τον franchisee του Nails 4 You

Ο franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος του Nails 4 You, δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς, τόσο ο συνεργάτης, όσο και το προσωπικό του λαμβάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση. Η μητρική εταιρεία βοηθά επίσης τον επενδυτή της στην εύρεση έμπειρου, καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού. Άλλωστε, οι σωστές τεχνίτριες αποτελούν βασικό παράγοντας της επιτυχίας του concept.

Αν ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματκή πρόταση του Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ