Αρχική Νέα Αέρας ανανέωσης για το Baristi Speciality Coffee στον Νέο Κόσμο

Αέρας ανανέωσης για το Baristi Speciality Coffee στον Νέο Κόσμο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ανακαίνιση του Baristi Speciality Coffee ολοκληρώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα τραβάει τα βλέμματα! Εξάλλου, τα καταστήματα Baristi ξεχωρίζουν για το μοντέρνο design τους, όπως μας αναφέρει και ο Γεράσιμος Γιαννούτσος, franchisee του δικτύου σε Πειραιά και Αιγάλεω.

«Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον εξαρχής, ήταν το μοντέρνο design των καταστημάτων και δοκιμάζοντας το προϊόν, πείστηκα για μια συνάντηση με τον Παναγιώτη Ανδρεσάκη, Ιδρυτή της εταιρείας, τον οποίο και ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει», τονίζει.

baristi-speciality-coffee-franchise-neos-kosmos1

Τα Baristi Speciality Coffee, είναι αποδοτικά καταστήματα που φέρουν ένα δυνατό brand name, συνυφασμένο με την κερδοφορία που βασίζεται στη διαρκή εκπαίδευση, την πείρα και τη βαθιά γνώση του καφέ. Τα στοιχεία που συνετέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας, δεν είναι άλλα από την ποιότητα των προϊόντων, την εξυπηρέτηση, τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά, τις προσιτές τιμές.

baristi-franchise-speciality-coffee

Το δίκτυο αριθμεί 12 καταστήματα και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise. Μάλιστα, νέα σημεία αναμένονται σύντομα εντός του νομού Αττικής.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Baristi Speciality Coffee, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ