Αρχική Νέα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΒ Click2Shop App & AB Mobile App

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΒ Click2Shop App & AB Mobile App

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με 2 νέες και ανανεωμένες εφαρμογές η ΑΒ διευκολύνει τους πελάτες της να πραγματοποιήσουν τα καθημερινά τους ψώνια μέσα από το κινητό. Με το νέο ΑΒ Click2Shop App, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα οι πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους από το super market γρήγορα και εύκολα από όπου και αν βρίσκονται.

Παράλληλα με το ανανεωμένο ΑΒ Mobile App έχουν πάντα τη σωστή ενημέρωση αλλά και τον καλύτερο βοηθό σας στα ψώνια. Το μόνο που χρειάζεται για όλα αυτά είναι το download των αντίστοιχων εφαρμογών στο κινητό (Android & IOS)!

Το νέο A Β Click2Shop App δίνει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από 9.000 προϊόντα καλύπτοντας κάθε ανάγκη καθημερινά. Με απλά βήματα, οι καταναλωτές οργανώνουν τη λίστα αγορών για να την υποβάλλουν στην εφαρμογή ή για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη επίσκεψή στα καταστήματα ΑΒ. Ο λογαριασμός κρατάει το ιστορικό κάθε παραγγελίας ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά ή και να την τροποποιηθεί. Μέσα από αυτή την εφαρμογή οι καταναλωτές συνεχίζουν να επωφελούνται τις προσφορές και τους πόντους AB PLUS . Η παράδοση πραγματοποιείται σε όποια διεύθυνση, ημερομηνία και ώρα τους εξυπηρετεί!

Παράλληλα, με το νέο ΑΒ Mobile App , η ΑΒ Βασιλόπουλος μεταφέρει τη φιλοσοφία «η χαρά να δίνεις το καλύτερο» και στο κινητό! Στη νέα έκδοση, εκτός από το νέο και δημιουργικό στήσιμο υπάρχει και ανανεωμένο περιεχόμενο. Μία μεγάλη λίστα συνταγών αλλά και ολοκληρωμένων προτάσεων περιμένει τους χρήστες της εφαρμογής Και εδώ ο χρήστης μπορεί να επωφληθεί για τις ειδικές προσφορές μέσω της κάρτας πιστότητας AB Plus αλλά και για όλες τις τρέχουσες προσφορές από το 15ήμερο έντυπο ή το κατάστημα. Εκτός όμως από την αγοραστική εμπειρία, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για κάθε κατάστημα, για οποιοδήποτε νέο αφορά την εταιρεία, για δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ακόμα και να ξεφυλλίσουν τα τελευταία περιοδικά και έντυπα της ΑΒ.  Επίσης, κάθε χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή για να λαμβάνει το newsletter της ΑΒ και στην ενότητα  Ενημερώσεις μπορεί να βλέπει τις ενέργειες που τρέχουν στην εφαρμογή ώστε να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις. Αυτή την περίοδο μέσα από την εφαρμογή 5 τυχεροί κάθε εβδομάδα, κερδίζουν 2.000 πόντους AB Plus στην κάρτα τους έως 09/06/2016.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ